Vålerengamaskinen maler videre

Sparta-Vålerenga 2-6 I en tett og spennende kamp var Vålerenga to hakk bedre og vant komfortabelt.
Det betyr at vi nå leder 3-1 i kamper og kan avgjøre på Jordal på søndag. Med seier der er vi klar for finale, og du er der for å se det skje!

Tekst: EspenB // foto: Kenneth Myhre


Vålerenga klarte å unngå å gi Sparta den kjempestarten de fikk i forrige kamp i Sparta Amfi, og tok denne gangen ledelsen ved Morten Ask etter ca 9 minutter av første periode.

En bonde reduserer etter ca 13 min. Begge måla i 1. periode kom i Power play.

2. periode er 8 minutter gammel da Jesper Hoel setter 1-2 i undertall, og før minuttet er gått kommer Brede Frettem Csiszar og klinker inn 1-3 til Enga!

3. periode åpner med at Morten Ask feier inn pucken etter 14 sekunder! 1-4!

Bønda kommer tilbake etter 2 min, 2-4 etter scoring av vår avdanka spiller Shay Stephenson. Shay må omtrent rett i fryseboksen, og vi utnytter overtallet til å gå opp til 2-5 ved Justin Donati etter ca tre min av 3. periode.

Så var det målløst til det var 1 minutt igjen,  og hvem andre enn Tyler Donati spikrer igjen kista til Sparta for kvelden med sin 2-6 scoring.

Jesper Hoel er kåret til dagens Vålerengaspiller.

Referatet er laga med beina godt plassert i sofaen, noe godt i glasset og et lite øye på Norge-Albania. Det fikk jeg til ved å lytte på Klanens Webradio sin eminente sending. Det burde du også gjort.

På Lørenskauen ble det  7-4 til kjøpeskog mot Oilers, og det står dermed 2-2 i kamper.

Om vi møter pest eller kolera i finalen er ett fett, men det hadde vært kult med alle finalene på Østlandet – kort reisevei til bortekampene.

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.