MortenNsSluttspillDagbok: Vi er best i gang

Vålerenga startet kvartfinalespillet med storseier. De andre favorittene måtte slite langt mer. Så langt er det lett (og lettvint) å konkludere: Vi er foreløpige favoritter til å vinne hele bøtta.

Vålerenga Hockey var et mye, mye bedre hockeylag enn Stjernen i går. Resultatet ble 9-0, og det juger ikke! Det eneste vi lurer litt på, er hvorfor Daniel Sørvik syntes det var lurt å smikke Sinisalo i trynet med kølla. Straffen blir nok hard, og vi trengte vår gode back Sørvik i resten av sluttspillet. Vi får se hva som skjer. Mer om gårsdagens kamp finner vi på vif-hockey.no.

Vålerenga - Stjernen 02.03.2013Neste kvartfinalerunde er allerede i morgen, jeg kommer mer tilbake til den senere. Først litt om røkla:

Gårsdagens store overraskelse var Storhamar, som slo Sparta i Sparta Amfi. Det er selvfølgelig alt for tidlig å konkludere med noe som helst, men det kan se ut som de hadde rett, alle trenerene som ville unngå slimet fra Hamar i kvartfinalen: Storhamar er et sluttspillag som er vanskelige å slå. Det er selvfølgelig et kompliment Vålerenga - Stjernen 02.03.2013jeg egentlig ikke unner dem, men det er like fullt et kompliment de fortjener så langt. I går var det lagets store stjerne, Christian Larivee, som avgjorde 4.57 ut i spilleforlengelsen i Sarpsborg.

I Stavanger slet Oilers seg til seier mot Frisk. Også her måtte det spilleforlengelse til før Lorentzen fikk satt inn 3-2. På Lørenskog vant hjemmelaget også knepent, med tre mot Lillehammers to. Med andre ord, alle sleit – halvparten tapte sogar(…) – Vålerenga var klart best.Vålerenga - Stjernen 02.03.2013

I morgen er det seriens svakeste sin tur til å ha hjemmekamp. Vålerenga skal dermed til Fredrikstad, og dit kan du befordres med VIF Support om du vil. Vi forventer nok en brakseier, det er ingen grunn til å dreie dette Stjernen-opplegget lenger enn høyst nødvendig.


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.