Klansstyret gadd allikevel..!

Klansstyret hadde i går styremøte, som de lovte å skrive sak fra. Det valgte de å neglisjere, og derfor er morgensaken i dag at det ikke er noen morgensak. Vi bringer i stedet et intervju med en skuffet web-redaktør.

Tekst: MortenN

Det ble gjort tydelige avtaler om at en sak skulle ligge klar til klokken 06 i dag tidlig. Det ville i så fall gitt redaktøren en times mulighet til å redigere saken før publisering av morgensaken kl 07.

Det var en skuffet redaktør som åpnet innboksen sin onsdag morgen, og oppdaget at alle avtaler var brutt – og ingen sak lå klar.

- Jeg vet ikke om dette skyldes slurv, eller om man rett og slett ikke ser behovet for å opplyse allmuen, men noe publiserbar informasjon fra møtet har vi ihvertfall ikke, sier den nedbrutte redaktøren.

Redaktøren er selv varamedlem til styret, men møtte ikke til gårsdagens møte:

- I går ble det lagt ned fire-fem timer dugnadarbeide med klanen.no og radiosending, og jeg fant at det fikk holde. Men jeg forstår nå at den eneste linken det opphøyde klansstyret har tenkt å ha med den digitale verden, er via meg – forøvrig har de bare lyst til å snakke med hverandre, og de som eventuelt har anledning til å sitte å drikke øl med dem til langt på natt, sier en skuffet og bitter redaktør.

Vi får se om det dukker opp noe i løpet av dagen. I så fall må redaksjonen be alle som har lest dette oppgulpet vennligst glemme det snarest mulig.

Oppdatert 12.00: Da var rapporten på plass, vi ber våre lesere klikke på denne lenken, og glemme alt de har lest i denne saken forøvrig!

Comments are closed.