Høydepunkter styremøte og styrepils 12. mars

  Ukategorisert

Jasså! Dekk sitt og glor! Her følger høydepunkter fra styremøtet og styrepilsen Klanens styre arrangerte på Klanskontoret og Bohemen tirsdag 12. mars.

Tekst: KjellH


De Syngende Husmødre

De Syngende Husmødre

Hva er høydepunkter fra et styremøte? Folk vektlegger så forskjellig. Noen husker de store vyene og de lange linjene, frøet som ble plantet for framtidig vekst og tegnene som leder fram mot verdensherredømme. Andre ønsker snarere et fokus på de nære ting (som De Syngende Husmødre kalte det) og tenker på den enkelte kommentaren, det bastante øyeblikket som førte med seg et veivalg eller det subtile i et overraskende stemmetall i en sak som syntes uviktig i forkant, detaljen som kan få historikeren til å se at «det var her det snudde». For atter andre igjen kan høydepunktet i møtet egentlig være reaksjonen møtet avstedkommer, skuldertrekket fra en som synes avfeiet eller den voldsomme overreaksjonen fra noen som ikke var til stede.

Gil Scott Heron

Gil Scott Heron

Med en opptakt beskrevet på denne måten, kan det kanskje være på sin plass å si at høydepunktene på gårsdagens styremøte ikke kommer på DVD («The revolution will not be televised» som Gil Scott-Heron oppsummerte det). De som ikke var til stede kommer heller ikke til å høre gjetordene om hvilke voldsomme kvaliteter som lå i akkurat dette møtet. Det var mer et møte på sitt jevne med den framdrift og de avsporinger det innebærer. Men siden jeg er bedt om å frambringe høydepunktene fra møtet, så skal jeg gjøre mitt beste.

Bengt Calmeyer

Bengt Calmeyer

Vi begynte med et besøk fra supporterkoordinator Bengt A. Calmeyer fra Vålerenga Fotball. Han orienterte udramatisk om stort og smått i verden rundt Vålerenga. Så ble styret (minus Morten Nydal og Frode Ræder, begge med gyldig forfall) igjen alene.

Blant sakene som ble diskutert eller orientert om på styremøtet finner vi stort og smått. Overskriftene «Signering av brev fra Steinar» og «EngaByråkrati»? Den første er da et brev Steinar i økonomigruppa har overlevert til Erling i styret. Ved hjelp av dette skal vi sørge for at 70.000.- skal overføres til driftskontoen fra en gammel medlemskonto til nåværende driftskonto. Den andre saken forteller at arbeidslaget EngaByråkrati er opprettet for å kunne assistere Klanens styre i saksbehandlingssaker for eksempel i forbindelse med søknader.

Ellers:

  • Klanen har i øyeblikket mellom 5200 og 5300 medlemmer.
  • Klansropet er levert til trykk og sendes medlemmene torsdag 21. mars.
  • Endel møter og medieinteresse i forbindelse med seriestart, men mindre trøkk enn vanlig.
  • Klanen ser fram til webmagasinet fra dittoslo.no som begynner til uka.
  • Vi er misfornøyd med NFF i deres avgjørelse om pyroreglementet. Sak på Klanen.no i løpet av uka.
  • Epost er ikke det beste for å diskutere kompliserte saker. Vi utreder hvem som er beste leverandør av (lite+gratis) diskusjonsforum for styret.
Sjonki

Sjonki

Etter styremøtet gikk vi ned på Bohemen. Det er jo også et høydepunkt. Og Klanens styrepils er en nyvinning, såpass ny at det slett ikke er sikkert alle hadde fått den med seg. Eller i hvert fall var det ingen som hadde noe usnakket med Klanens styre. I hvert fall var det ingen andre enn de vanlige (Hei Rune! Hei Sjonki!) som kom bort og snakket. Og at Bohemen var såpass vel befolket velger vi aller ærbødigst å tilskrive Lionel Messi og hans lag som benyttet kvelden til å gå videre til kvartfinalen i mesterligaen.

Vi har neste styremøte tirsdag 26. mars, med påfølgende styrepils fra klokken 19.00. Velkommen!

 

Comments are closed.