Kjerka flyttes – ja, sangen før kamp altså

Det blir noen endringer i prekamp-planen til Vålerenga på hjemmekampene i år. For klubben, spillera og oss supportere er det utelukkende positive endringer. Få med deg endringene her, så er du klar til å skvise safta ut av saftkokera 1. april. 

Tekst: EspenB/EngaSang

Foto: Oslopanorama.no


Kjerka har i de siste sesongene blitt spilt 15 minutter før avspark, og det blir det nå slutt på, men fortvil ikke, den nye planen er som følger: Tippeligahymnen spilles når lagene kommer inn på banen, og så kommer kjerka!

Det betyr at vi endelig kan synge kjerka til spillerne og det er i tråd med ønske fra spillerne og Kjetil Rekdal. I er sjef, og da blir det sånn. Vi jubler av glede!

Det er viktig å få med seg at regler gjør at all musikk fra høyttalerne slutter 30 sekunder før kampen settes i gang. Da er ikke kjerka ferdig, slik at det er opp til oss publikummere å synge den ferdig.

Det klarer vi selvsagt, men det er viktig at alle vet om det. Teksten kommer til å fortsette å gå på storskjermene slik at de som ennå ikke har lært seg teksten (gud forby at det finnes noen..) kan synge med. Dette blir så jævlig fett!

Husk også på at vi i år ærer klubben når det er spilt 19:13 på stadionuret. Vi har besluttet å synge «Ett Vål`enga i blått og rødt» i et minutt frem til 20:13

Teksten finner du her:

Et Vål’enga i blått og rødt – vi elsker dette laget

Det er et kall fra du blir født – til du blir tatt av dage

Så hev din røst og støtt ditt lag – så får’u se en vakker dag

 At Enga’s faner svever stolt – høyt over alle andre

Vi har forøvrig to lekkerbiskner av noen tribunesanger vi har tenkt til å introdusere i år. Kanskje allerede på borteturen mot Odd. Følg med, følg med.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.