Bussparkering og ølpriser på Ullevaal

Klansstyret har på vegne av våre medlemmer og supportere kjørt forhandlinger med alt som kan krype og gå for å sikre gode parkeringsmuligheter og god adkomst til stadion i år. Det er også gjort forsøk på forhandlinger med tanke på ølservering, og uansett anbefaler vi alle å gå på Egon.

Tekst: Klansstyret v/Frode Ræder Foto: www.egon.no


Privatbusser er ett yndet transportmiddel for klansfolk fra både by og land. I den forbindelse har det noen sesonger vært en del frustrasjon over parkeringsmulighetene for busser på Ullevål Stadion. I fjor ble det lagt til rette for parkering på Bergbanen og slik er det i år også bortsett fra første hjemmekamp 1. april mot saftkokerà. Da vil bussene få parkere i veistubben ved siden av Bergbanen, da banen fortsatt er full av is og dekket ikke tåler ytterlig belastning.

I og med att vi samles på Vestbredden i år er det fint å kunne slippe av folket innerst i veistubben der det er en rundkjøring og resturanten Egon ligger. Så kan man kjøre bussen til parkering på Bergbanen (ved resterende hjemmekamper i år).
For at bussene skal ha mulighet til denne parkeringen må de være tomme for folk når den entrer Bergbanen pga. vekt.
Bussene må da også stå med en minimums avstand til hverandre på 6 meter for å fordele vekta.

Styret har vært i kontakt med Egon og daglig leder der i ett forsøk på å få til en «matchpris» på drikkevarer, men svaret vi fikk var ikke helt i tråd med våre ønsker:

  • 74kr for 0,45
  • 94 kr for 0,6
  • 112 kr for 0,75

Daglig leder Katie Knagenhjelm ved Egon Ullevål ønsker oss uansett hjertelig velkommen til det som faktisk er det beste tilbudet ved Ullevål stadion. Ikke akkurat det samme som å handle sitt øl på Vertshuset eller Bohemen kan man vel si, men vi prøvde ihvertfall!

Uansett er det ønskelig fra flere parter att man tar den drikke man ønsker på dette stedet, istedet for på Dolly Dimples på motsatt side av stadion. Egon har ett stort uteområde og har foruten drikke også pizza, burgere og annet fòr til grei pris.

Egon og Bergbanen finner du her!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.