Veien tilbake – står vi sammen blir den lett å gå

Den ny given i Vålerenga gir noen underlige utslag. Et av de er at jeg stadig får en sang av Brakkebandet på hjernen. Det er mange gode grunner til det.

Tekst: EspenB


Heldigvis gjelder det ikke veien tilbake etter nedrykk denne gangen. Martin fikk oss ikke ned. Denne gangen handler veien tilbake om å ta vår rettmessige plass i Eliteserien og om å gjenerobre tronen på toppen av norsk fotball.

Det handler om å gjenskape entusiasmen fra forrige gang Rekdal, Daniel og Grindheim var her. Fulle tribuner og glede. En klubb som satser på fotball som produkt og unngår Rimibowl-feller og annet fjas.

Vi har langt å gå både sportslig og på tribunen, men sangen er like aktuell i dag. Står vi sammen blir veien lett å gå. Står vi ikke sammen, vinner vi ingen verdens ting.

Nå er det godt over et tiår siden vi rykka ned sist, og det har kommet til mange nye supportere siden det. Jeg håper dere aldri trenger å oppleve den enorme sorgen og skuffelsen et nedrykk medfører.

Brakkebandet – som bestod av Vålerengaspillere – laget denne låta etter nedrykket i 1996, og jeg synger på den stadig vekk om dagen. Vi er på vei tilbake, tilbake til toppen!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.