Klanen ruster opp Brakka!

Klanen ruster opp Brakka. En del vedlikehold er helt nødvendig, og en del utstyr skal på plass. Frode Ræder fra klansstyret styrer det hele med jernhånd, kanskje han trenger din hjelp?

Tekst: MortenN


Idrettsforeninga kontakta Klanen, og søkte om midler til å pusse opp Brakka. Takket være tidligere års overskudd på Bohemen og i Sjappa har vi penger på fond, og Klansstyret bestemte seg for å bruke 50 000 kroner på formålet. Frode Ræder er gjort til ansvarlig for prosjektet fra Klanens side, og har tatt godt grep om det hele.

«Idrettsforeninga ville gjerne få utført nødvendig vedlikehold på klenodiumet på Valle, men hadde ikke penger. Da bestemte vi i Klanen oss for å få orden i sakene.»

Da Ræder begynte å snakke med Vålerenga om prosjektet fant han like godt ut at han burde ta ansvar for en god del av jobben også.

«50000 er lite penger hvis vi ikke gjør mesteparten på dugnad. Takket være mange gode Vålerenga-venner får vi også en del ting vi trenger enten gratis eller veldig billig. Det viser seg at Klanen er vel så gode som foreninga til å få til et slikt engasjement rundt prosjektet, og da tok jeg tak i hele greia. Jeg vil rett og slett tyne mest mulig oppussing og brakke ut av våre sirlig oppsparte fondsmidler!»

Hvorfor er det viktig å holde liv i den gamle Brakka?

«Brakka er en veldig sentral del av Vålerengas historie. Unge klansmedlemmer har ikke noe særlig forhold til Brakka, men de som har mange Vålerenga-år under beltet har et særlig ønske om at Brakka skal bestå. Derfor gjør vi dette.»

Trenger du mer hjelp?

«Ja, vi kommer til å trenge mange dugnadshender for å få gjort det vi ønsker framover. I tillegg håper jeg på mye velvillighet fra folk jeg ringer som kan bidra med forskjellig utstyr og tjenester til en billig penge. Her om dagen stilte for eksempel våre venner i Ringnes opp med ny vaskemaskin til oss, det er et eksempel på et bidrag som er viktig!»

Ei nyoppussa Brakke kan komme mange i Vålerenga til nytte.

«Jeg kan ikke se for meg et bedre sted å holde møter, fester eller andre småarrangement hvis du er Vålerenga-supporter. Her er du jo midt i hjertet av klubben».

Har du lyst til å hjelpe Klanen og Frode? Ta kontakt på styret@klanen.no.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.