Trønderstøkk Shampo med Weissflog-press

Vålerenga Hockey trenger to poeng for å fjerne all tvil om seriegullet på søndag. Arenaen er i Trondheim, der et sluttspilljagende Rosenborg venter våre iskrigere. Oilers har tatt en Weissflog, men det har sannelig halve Vålerenga gjort sjæl også.

Tekst:MortenN/Foto:Grydis


Serieavslutningen har gitt oss et Vålerenga som tar masse poeng, og et Stavanger Oilers som ikke gjør det. Derfor har VIF opparbeidet seg et forsprang på 11 poeng, med fire kamper og 12 poeng å spille om. Det betyr at vi er utrolig nære et seriegull!

Oilers har tatt en Weissflog, og gratulert Vålerenga med seriegullet. Helt Jens er det allikevel ikke, halve Vålerenga-familien har allerede tatt serieseieren på forskudd, både i sosiale medier og ved bardisker rundt om i hovedstaden. Er det så smart da? Våre muligheter er utvilsomt enorme, men bjørnen er vitterlig ikke skutt ennå.

Søndagens motstander Rosenborg har virkelig noe å spille for. De ligger på niendeplass, fattige tre poeng bak Stjernen som ligger på den siste sluttspillplassen. Vålerenga må som vanlig ser opp for poengplukkere som Lou Dickenson og Ian McDonald, samt den gamle ringreven Ilia Dubkov.

Det spekuleres i at Shampo vil hvile spillere på søndag for å kunne vinne seriemesterskapet på hjemmebane mot Sparta til uka, men det har klanen.no liten tro på. Ifølge sentral kilder i Vålerenga ønsker Shampo å sikre gullet så raskt som mulig, for heller å kunne hvile spillere i enkelte kamper og la unggutter prøve seg. Dette gjør også at Vålerenga kan trene hardere og bygge opp en formtopp inn mot sluttspillet.

Pucken droppes søndag kl 1700. Vi satser på å søndag kveld gjøre som som mange andre har gjort, gratulere Vålerenga Hockey med seriemesterskapet!

Comments are closed.