Sjappa endelig åpen igjen. På Fyrstikktorget på Helsfyr

Åpningsdag for Sjappa. Spillere, supportere og mange nyskjerrige naboer tok turen til Fyrstikktorget. Klanen.no sende en mann med notatblokk og mobilkamera.

Tekst & foto:Klanens utskremte motarbeider EspenB 


Sjappa02 En meget fornøyd Sjappesjef Frode Veie ønska velkommen til Sjappas åpningsdag på Helsfyr. Nye Sjappa ligger på Fyrstikktorget i Nordeas gamle lokaler og Sjappesjefen har fått til å gjenbruke mye av inventaret fra Oslo S. Selve oppussingen fikk de til for under 100 000 kroner.

Veie forteller til Klanen.no at han satser på å få tilbake den gode følelsen i butikken fra Pilestredet, der man kunne sette seg ned og slappe av ved bordet og ta en kopp kaffe. Sjappa kan videre skilte med to parkeringsplasser på utsiden slik at man lett kan stikke innom og kjøpe billetter og supporterutstyr. Han tror at flere vil stikke innom butikken nå, da tilgjengeligheten er lett for folk med bil og det er kort vei til t-bane og buss. Sjappa ligger nå midt mellom Valle og Vålerenga.

Selve lokalet er intimt og fint. Det virkelig bugner av varer der. Sjappa har samme vareutvalg som på Oslo S og i tillegg mye nytt fra jubileumskoleksjonen. Døra skal oppgraderes så snart det blir varmegrader i lufta. Dekaler sitter ikke skikkelig når det er kaldt ute. Videre skal man ha mer beslysning inne, slik at varene virkelig kommer til sin rett. Vakre Vålerengafarger trenger mer lys enn gretne bankkunder.

Sjappa har skjerf til alle!

Sjappa har skjerf til alle!

I tiden fremover vil alle A-lagsspillerne ta turen innom en etter en. En unik mulighet for deg til å møte spillere og samtidig handle inn årets kolleksjon av supporterutstyr. Ishockeyspillererne skal også være med på å fargelegge nye sjappa med besøk. Følg med på Sappa sine sider på Facebook for informasjon. Styreleder i Vålerenga Sport AS, Klansmannen Jon Simon Grue sier dette er en stor dag for Vålerenga og Klanen. Det er viktig å ha en oppegående supporterbutikk, og nå har vi fåt t en ny butikk forankret i lokalmiljøet på Oslo Øst. Samtidig var det helt nødvendig å gjøre noe med halvert omsetning de siste to årene. Ny lokasjon av butikken er et viktig element i dette.

Grue forteller at det på sikt vil komme en scrapbook i Sjappa, det du selv kan velge blandt gamle motiver. Da kan du bytte de utslitte T-skjortene og hettegenserne dine med det samme flotte motivet!

Klanen.no ønsker Sjappa lykke til i nye lokaler og håper du tar deg en tur innom og hilser på de trivelige jentene som jobber der. Da vi var innom klokken to i dag var det mye folk innom. La oss håpe at det fortsetter!

På bildet under ser du en heldig fan som har fått splitter nytt skjerf på åpningsdagen og Tippen følger med!

Sjappa05

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.