Treningskamp LSK – VIF for lukkede dører

Det ble i dag kjent at Lillestrøm møter Vålerenga  i treningskamp førstkommende tirsdag. Lillestrøm gidder ikke å stille med vakter og låser dermed dørene.

Tekst: Espen Bjørneseth


Man kan jo spekulere i årsakene til at Lillestrøm ønsker å gjemme seg bort i hallen sin. De hadde generert gode billettinntekter på denne kampen. At de frykter trøbbel på tribunen er åpenbart.

Jeg har vært i den hallen og det er tribuner bare på den ene langsiden. Å stille supportere fra Vålerenga og Lillestrøm side om side høres ut som en skikkelig dum ide når man tenker på forholdet mellom våre supportergrupperinger. Selv med vakthold er det lite gjennomførbart. Forholdet er – mildt sagt – ikke verdens mest hjertelige.

Som Vålerengasupporter synes jeg det er jævlig dårlig gjort. Det er som å vise frem julegavene til ungene på julaften for så å låse dem inn i skapet.

Å møte Lillestrøm er høytid for meg. Det er ingenting jeg elsker og hater mer enn å møte pipipene i fotballkamp. At lagene nå fratar oss muligheten til å måle krefter på tribunen mot erkefienden før sesongstart er trist. Takke faen for at det ikke er Vallhall som låses.

Jeg synes det er underlig at de to lagene er så interessert i å møte hverandre. Det må da finnes mange andre klubber de kan spille mot? Sånn som det blir nå tenker jeg at det kanskje hadde vært best om de lot være å arrangere denne kampen.

Jeg gjør oppmerksom på at dette er mine meninger, de reflekterer ikke Klanens eller Klanstyret sine. Jeg skriver fast for klanen.no som EspenB


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.