Jan Gunnar Solli har signert for Vålerenga

Jan Gunnar Solli signerte i dag for Vålerenga. Solli er den tredje spilleren Rekdal signerer siden han kom hjem. «I» begynner å ligne sjef på overgangsmarkedet også.

Tekst: EspenB

Foto: vif-fotball.no


Jan Gunnar Solli (31) forventes å være en god forsterkning både på og utenfor banen. Med sin profesjonalitet og sin kunnskap om hva som kreves for å nå toppen vil han bidra vesentlig for de unge spillerne i Vålerenga. Jeg regner med at han skal brukes som back når Vålerenga spiller kamp. Han kan selvsagt også bekle en midtbanerolle.

Solli har fått kontrakt ut sesongen. Den urbane hobby-Dj`en har trent med Vålerenga i en lengre periode, og han har vært klinkende klar på at han vil spille for oss. Det bør være vakker musikk i alle Vålerengasupporteres ører.

Solli er tidligere seriemester med Rosenborg og Brann. Han har totalt tre seriemesterskap og 40 landskamper. Målet hans er å bli den første spilleren som vinner serien med tre klubber i Norge, og da er det naturlig for ham å komme til Vålerenga. Den vakre musikken forsetter.

Tidligere har Rekdal hentet Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim (på lån til 30 juni). Nå har Solli signert. Det er kvalitet og vinnerskaller som kommer inn hele veien. Musikken begynner nå å nærme seg et crescendo, og jeg er dansende glad for at spillere av dette kaliberet vil hit. Det har ikke alltid vært tilfelle.

Velkommen Jan Gunnar! Måtte du bidra godt til å hjelpe Vålerenga til heder og ære. Bli gjerne historisk hos oss.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.