Om det Vålerenga har på brøstet

Vålerenga har reist til La Manga med ny hovedsponsor på brøstet, og meldingene har haglet inn til vår redaksjon. Klanen.no har tatt en prat med tredjedraktdesigner og talsmann Christian Kjellsen om dette.

Tekst: MortenN/Foto: vif-fotball.no


Vålerenga har som kjent fått på plass ny hovedsponsor, noe som er meget gledelig! Dette betyr at man i hui og hast måtte fram med strykejernet og slenge på DNB-logoen på vår fin-fine kongeblå adidas-drakt. Resultatet er en svær, hvit firkant med DNB inni, og en estetisk sett svært tvilsom drakt. Christian Kjellsen er talsmann i Klanen, og kommenterer det hele slik:

– Vi har sett de siste årene at klubben har funnet svært gode løsninger når sponsorlogoer skal på drakta. Det vi ser på La Manga i kveld er et ganske groteskt eksempel på noe annet, men jeg regner med at dette er en midlertidig løsning, og at klubben og Adidas jobber på spreng med å få klar en langt mer stilren drakt til seriestart.

Vi har sett tilløp til at klubben glemmer hva som er pent og ikke de siste årene, tror du dette kan skje her?

– Jeg tror bestemt at klubben lærte masse av diverse feilsteg i fjor, og vi har allerede sett en klar forbedring på alle fronter fra tidlig i høst. De har rett og slett blitt flinke til å involvere både supportere og andre ressurser, og det er jeg helt sikker på kommer til å skje også i dette tilfellet.

Kjellsen kommer uansett til å nevne det for klubben:

– Jeg skal til Valle for å bli involvert i både det ene og det endre i morgen, og kommer nok til å nevne dette. Sånn for sikkerhets skyld.

Dermed skulle draktsaken være i de beste hender. Kjellsen er som kjent for de fleste ikke bare talsmann i Klanen, han er også en anerkjent klesdesigner. Sist sett (bildet) sammen med Kjell Grønningen da de designet vinnerforslaget til årets tredjedrakt.
Christian Kjellsen Kjell Grønningen


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.