CSKA Moskva 1 – 3 Vålerenga. Fremragende!

En uhyre sterk prestasjon i kveld. Effektive Vålerenga ruller videre i oppkjøringa til seriestart. CSKA Moskva ble litt uventet et nummer for små. Torgeir Børven med to scoringer – igjen!

Tekst: EspenB

Vålerengas første kamp på La Manga var mot svært kvalifisert motstand. CSKA Moskva leder serien i Russland der det nå er vinterpause. Vi fikk se et til tider lekent Vålerenga, med full fart fremover og kontroll på midtbanen. Bakover var vi aggressive helt i fra førsteforsvarer og inn til Hirschfeldt. I tillegg slet CSKA med effektiviteten i kveld. Ok det, for oss!

Vålerenga sin første scoring kom etter svært svakt forsvarsspill. Børven takket for flott pasning fra motspiller ved å sette inn sin første scoring for kvelden via stolperota.  0-1

Den neste scoringa kommer da Børven i løp lukter pasning og Grindheim er med på notene. En herlig curla pasning finner Børven perfekt i bakrommet. Børven runder enkelt keeper og det står 0-2 i målprotokollen. Den holder seg til pause.

I andre omgang åpner CSKA mer tent og har ballen mye. Vi blir regelrett pressa bakover på egen banehalvdel, det resulterer i scoring feil vei.

På 1-2 scoringa sovner vi litt og blir løpt i senk av hurtig angrepsfotball. CSKA har kommet mer med i kampen og reduseringa til Vagner Love var fortjent.

Etter 62 minutter foretar CSKA hele 7 bytter og Berezutskiy får rødt kort for takling av Thomassen umiddelbart etter det. Unødvendig strengt av dommer.

1-3 kommer på frispark på kant. Thomassen finner en umarkert Simon Larsen på bakre stolpe. Larsen stupheader utagbart i mål. Frispark – heading -scoring. Vakkert!

Kampen ebber ut og det har vært en god gjennomkjøring for Vålerenga. Gutta viser en innsats tæl og vilje jeg ikke har sett på årevis. Det er ennå tidlig i februar. Gled deg til seriestart kjære medsupporter, gled deg! Har du ikke kjøpt sesongkort ennå, så gjør det nå. Dette blir så bra!

Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.