Mastodonten Vålerenga knuser lille Kjøpeskog!

LØRENSKOG – VIF 3-5: Vålerenga knuser til slutt Lørenskog i kjøpesenteret. Oilers taper på Lillehammer… Les alt om kampen her!

Tekst: MortenN/EspenB

20130213 lørenskg vif -km 002 supportere kanariDet ble en meget fartsfylt og spennende kamp på Lørenskog, med bra stemning på tribunen. Lørenskog hadde leid inn kanari til å holde leven, og det klarte de. Første periode startet med Lørenskogpress, og det var litt mot spillets gang at Vålerenga tok ledelsen. Like etter Oldens mål økte Tyler Donati til 0-2, og de mange tilreisende fra byen kunne glede seg over en litt heldig ledelse.

Andre periode startet med et voldsomt Lørenskogpress. Allikevel er det først Vålerenga som øker ledelsen ved Sørvik i powerplay, før Sixsmith og Frøshaug sørger for at det står 2-3 til pause.

20130213 lørenskg vif -km 005 slossTredje periode er av den virkelig spennende sorten! Lørenskog presser nok en gang voldsomt på, og får også utligningen ved Frøshaug. Det hjelper imidlertid ikke for flasset, Follestad Johansen og Sondre Olden sørg til slutt for en meget hyggelig seier på kjøpesenteret! Tid til en liten bokserunde ble det også, begge lag avsluttet med tre mann i utvisningsboksen…

20130213 lørenskg vif -km 004 seiersjubelStavanger Oilers fikk bare med seg ett poeng fra Lillehammer, og det betyr at det virkelig begynner å lukte seriegull! Neste kamp er hjemme mot Tønsberg på torsdag.

Under følger vårt livereferat.

3. periode:

KAMPEN ER OVER, VI VINNER 3-5!

00:06 Ytterligere 1 mann i boksen på hvert lag. Fullt der nå!

2+2 på to mann på hvert lag.

00:40 Full krig i Vålerengas sone. Her blir utvisninger!

02:15 3-5! Sondre Olden scorer og bønda går hjem!03:01 Vålerenga har en sjanse det er umulig å bomme på – trodde vi.

4 min igjen. Kampen står og vipper nå!

Vålerenga rir av utvisninga

10:52 VIF 2 min. R. J Anderson for hekting

Lillehammer slår Stavanger Oilers på overtid! Oilers tok ut keeper og satset alt på to poeng.

07:14 3-4! Follestad Johansen setter dagens andre powerplayscoring! Får pucken skrått til høyre etter forspill av Sørvik og Thoresen og setter den inn bak en utmanøvrert Osear!

06:23 LIK 2 min. Gabrielsen for holding

Lørenskog bruker skøyrene best og Vålerenga sliter med å skape sjanser.

04:42 3-3. Utligning ved Frøshaug

20:00 Perioden er i gang.

2. periode:

Lørenskog slår tilbake i andre periode. De presser voldsomt hele perioden. Vålerenga øker imidlertid ledelsen i powerplay ved Daniel Sørvik, som setter et nydelig mål med et langskudd fra blå. Så scorer Frøshaug og Sixsmith hvert sitt for hjemmelaget, ikke helt ufortjent er det heller. Samla skuddstatistikk etter andre periode: 35-21.

20:00 Perioden er over. Stillingen er 2-3.

17:29 VIF 2+10min. Jens Karlsson. JK tas for noe klanen.no mener er en hockeytackling, dommerene mener det er tackling bakfra. Milroy soner to-minutteren.

Fem minutter igjen av perioden. Lørenskog har virkelig kommet tilbake i kampen, og fortsetter presset. Enda mer irriterende er ramjinga fra LIK-support, med tromme og megafon og alskens dritt.

14:35 VIF 2min. Gunnarsson. Holding.

13:56 2-3. Sixsmith reduserer en gang til, mens det er en avventende utvisning for Vålerenga. FAAN!

12:30 1-3. Frøshaug reduserer.

10:21 0-3! Daniel Sørvik (Csiszar) skyter et skudd fra blå som fyker opp i nettaket! Herlig!

10:10 LIK 2 min. Rabbit for tripping.

Snart ti minutter av perioden er VIF kommet bedre med i kampen igjen, etter voldsom LIK-dominans innledningsvis.

VIFs første sjanse i andre periode kommer etter drøyt sju minutter.

Vålerenga har fullt lag. Lørenskog presser stadig på.

24:14 VIF 2min. Cocozza.

Snart 5 minutter er spilt, og gutta står opp som de skal. Markant Lørenskog-overtak.

Voldsomt press fra hjemmelaget de første to minuttene!

00:00 Perioden er i gang.

1. Periode:

Første periode endte til slutt 0-2, et resultat Vålerenga kan si seg meget godt fornøyd med. Lørenskog så best ut de første ti minuttene, så kom Vålerenga bedre med. Hele tiden var det mange store sjanser til begge lag, og Søberg gjorde flere redninger av meget høy klasse! Litt mot spillets gang tok vi først ledelsen ved Sondre Olden (Hilt Jørgensen, Sørvik), etter et ganske sinnsykt dribleraid fra Hilt Jørgensen. Så øker vi ved Tyler Donati, som plukker en retur etter Jens Karlsson skudd og ekspederer den i buret. Skuddstatistikk 12-15.

20:00 Perioden er over.

18:46 0-2! Tyler Donati! Et nydelig tøysemål med diverse returer fra keeper og vant, etter et skudd fra Jens Karlsson – som får en fortjent assist.

17:54 0-1! Vålerenga scorer ved Sondre Olden!

17:25 LIK 2 min. Rabbit for høy kølle.

15:00 VIF 2 min. Espeland for slashing

14:05 LIK 2 min Messa forsinker spillet

fem ninutter igjen av perioden. Store sjanser tilVålerenga ved bla Oppøyen.

Begge lage er helt med etter 10 min. Lørenskog med et ørlite overtak. Søberg har stengt kassa for kvelden ser det ut til.

Ingen mål i overtallet, tross en god avslutning av Justin Doanti. Overtallet avsluttes med en vannvittig farlig kontring, som Søberg heldigvis redder. Skudd av Spets.

De første 5 er det jevnt. Vålerenga med den første og største sjansen. Laga føler hverandre på tennene.

05:03 LIK 2 min. Lauman Ylven for boarding.

00:00 Kampen er i gang. Dagens dommere er Petter Hegle og Tor Olav Johnsen.