Serieavslutningen starter på Lørenskog

Vålerenga møter Lørenskog tirsdag kveld, i den første kampen etter landslagspausa.  På Lørenskog har Vålerenga muligheten til å definitivt sette siste spiker i kista for kjøpelagets våte drømmer om seriegull.

Tekst:MortenN

Vålerenga leder serien med seks poeng på Oilers, og elleve poeng på Lørenskog med seks kamper igjen å spille. Det betyr hele 18 poeng å spille om, men vinner vi mot Lørenskog er Lørenskog definitivt hektet av kampen om seriegullet.

20130106 Hockey Vålerenga Lørenskog 028 kenny corupeLørenskog avsluttet før landslagspausa med tap borte mot Sparta, etter en seiersrekke på tre. Vålerenga må se opp for poengplukkerne James Sixsmith og Kenny Corupe (bildet), som sammen med brødrene Spets og et knippe gamle Vålerenga-spillere drar lasset for laget fra forstads-Oslo.

Vålerenga stiller fullt lag, med unntak av Morten Ask, som ennå ikke er klar etter meniskoperasjonen. Men Donati-gutta er klare, og klanen.no-redaksjonen kan melde om spenst i steget og sult i blikket når de to er påtruffet i forbindelse med lufting av henholdsvis bikkje og baby.

hockey 20121025 VIF Lørenskog -AG jesper hoel jubelVIF Support tar turen, med hele klansstyret om bord. Det er også plass til flere i hallen der oppe, om en ikke så mange flere.

Klanen.no dekker kampen live.

NB! Husk også Vålerengas neste hjemmekamp, mot Tønsberg på Jordal allerede på torsdag. Det er bare tre hjemmekamper igjen av årets sesong…


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.