VIF skal blæste bobler

Klubben med det irriterende store bortefølget kommer til Jordal Amfi i morgen. Med trommesolo skal Vålerenga slås, slik at de kan blåse bobler i Sarpsborg. Men er egentlig Sparta noen trussel for tiden?

Tekst: MortenN

Sparta fra Sarpsborg har vært i toppen noen år, men har igjen fallert noe. For å kompensere har de hentet inn ei urokråke som er broren til ei enda større urokråke – begge kjenner vi godt. Logan Stephenson er Spartas nye back. Dermed har det nok en gang dukket opp en de andre hata, som vi derfor kunne elske – men nå kan hate. Hockeylogikk på sitt beste!

Som de fleste vet spiller også Blake Evans på Sparta, men han hater vi ikke fullt så mye. Nesten ikke i det hele tatt faktisk, etter gode sesonger i Vålerenga var det greit for alle at han kunne fortsette karrieren i en klubb som Sparta.

I morgen må vi se opp for Mike Ramsay og Henrik Malmstrøm, som er poengkongene for laget med de voldsomste mindreverdighetskomplekser. Begge har plukket respektable 36 poeng. Vår venn Blake Evans er forøvrig Spartas beste servitør, 20 assists har det blitt så langt i år.

Alt dette blir selvfølgelig småtteri i forhold til vår poengkonge. Mortensrud-gutten Justin Donati har nå 50 poeng, tett etterfulgt av sin bror Tyler med 47.

Tyler er dessverre fortsatt på skadelista, ellers mønstrer vi fullt lag (minus langtidsskadde Brack og Garlock).

Det er bare å glede seg til i morgen, kampen er en hengekamp – og vi har muligheten til å redusere Oilers serieledelse til fattige to poeng med seier.

Så får vi se om Stephenson oppfører seg som en apekatt i morgen, slik han og hans bror gjorde det så ofte på og utenfor isen i fjor?

Pucken droppes 18:30. Da skal vi, som åtte-åringer av i dag sier, blæste dem.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.