Til: Kjetil Rekdal Fra: Klansstyret

UTTALELSE FRA KLANSSTYRET:

Vi ønsker I hjertelig velkommen tilbake i Vålerenga!

Tekst: Klansstyret

 

Kjetil Rekdal er ansatt som trener for Vålerenga i to år. En lang og smertefull ventetid er over, endelig er en ny trener på plass. Klansstyret vil få ønske deg velkommen tilbake, I.

Mange i våre rekker er fryktelig glade for å ha deg tilbake. Andre er skeptiske. Slik skal det være, og slik vet du også at det er.

Gårsdagens klansstyremøte var av de definitivt bedre. Optimismen var skyhøy, og vi gleder oss til en sesong med Vålerenga på alles lepper – og seriegull og cupgull i sikte.

Vi gleder oss til å se en engasjert trener på treningsfeltet, på benken, i garderoben – og i tv-ruta. Gjerne også på Bohemen og Vertshuset en gang i blant!

Med deg tilbake i sjefsstolen får Vålerenga et løft. Vi forventer at det er som du sier, at tenåringen som dro har kommet voksen tilbake – mange erfaringer rikere. Stemmer det, kommer det til å stemme for deg og Vålerenga.

Noen sier at man ikke skal gå tilbake til ekskjæresten. Det er bare tull. Du og Vålerenga er barndomskjærestene som endelig har funnet sammen igjen.

På vegne av Vestbredden,

Klansstyret.

PS! Hvis noen andre enn bare deg leser dette, så kan de jo gå inn på denne linken, så forstår de hva som er riktig å gjøre.

 

 

 

 

Comments are closed.