Rekaften på Bohemen

Ett fullsatt Bohemen ønska Rekdal velkommen med applaus og «Vål enga – du er min rellion» i går kveld. Rekdal var i godt humør og hadde med seg to viktige menn for Vålerengas framtid.

 Tekst: EspenB // Foto: Eivind Hauger
.
.
Rekdal hadde med seg den nyansatte treneren Michael Schjønberg og stabsjef Stig Ove Sandnes Det ble et varmt, godt og åpenhjertig møte mellom klubb og klan. Møtet ble ledet av en gnistrende dyktig og svært opplagt distriktspolitisk talsmann MortenN.

MortenN delte møtet inn i bolker, og det ble snakket  om spillestil,staben i klubben, treningsfeltet, Kjetil Rekdal sjøl, og til slutt om Klanen.

Spørsmålene MortenN stilte var sendt inn av oss i Klanen på forhånd, og det ble åpnet for spørsmål fra puben på slutten. Det var fremfor alt morsomt på Bohemen i går. Latterkulene kom tett, og endel av spørsmålene var av den småfrekke morsomme sorten. Det taklet gutta mesterlig og svarte med samme mynt. Rekdal ble selvsagt tilbudt plass på bedriftslaget til Bohemen, men ga egentlig ikke noe klart svar på det tilbudet!

Rekdal-Bohemen-EHJeg har lovet å ikke gjengi hva Rekdal sa. Disse møtene er bygget på tillit, og jo mindre som kommer ut, jo mer åpenhjertig kan Rekdal være. Jeg var så heldig at jeg fikk noen ord med ham etter møtet, og han fortalte at sånne møter er viktige, og at han var godt fornøyd med møtet i går.

Rekdal er en fornuftig mann, og det gleder et Vålerengahjerte å høre hans tanker om ungdomsavdeling, trening og fremtidsplaner. Man ser han er glad for å være tilbake i Vålerenga. Det lyser iver av ham når han snakker, og smilet sitter der hele tiden. Dette vil han få til!  Det er dog mye jobb som skal til før vi er der Rekdal mener vi bør være. I toppen av norsk fotball.

Rekdal holdt en inspirerende tale til og om Klanen, og her skal jeg være mer åpen om hva han sa, for det gjelder deg, og hva du kan gjøre. Rekdal inviterte oss til fest. Kom deg på kamp, støtt laget, støtt spillera på banen med sang. Krev 100% av spillera og støtt dem 100% uansett om det går mot tap. Ingen lag vinner alle fotballkamper.

Fullsatt bohemen-EHJeg snakket med endel klansfolk etter møtet, og alle var fornøyde. De satt stor pris på åpenheten og ærligheten under møtet. Det som kom fram ble behørlig diskutert etterpå. Optimismen, gleden og engasjementet er så jævlig tilbake! Det er egentlig bare en ting å si: Du skulle vært der! Du kan komme neste gang. Det betinger dog at du er medlem av Klanen og det blir du her.  Takk til Klanstyret og Vålerenga Fotball for at de fikk til dette møtet så raskt etter at Rekdal signerte. Tør vi håpe på et til før seriestart?

 

Comments are closed.