Vår nye mann: Endelig tilbake i Vålerenga

Klanen.no har intervjuet vår nye stabssjef Stig-Ove Sandnes, som tok seg tid til en prat klokka sju på morgenen – før oppdragene som vert på sponsortur i Sveits tok til.

Tekst: MortenN

Stig-Ove Sandnes er født i 1970, og kommer fra Åndalsnes. Han er Vålerengas nye stabssjef, en stilling han tiltrer når han får lov til å avslutte sitt engasjement som administrerende direktør i Tromsø.

«Det har vært tre fine år i Tromsø, jeg har trivdes og har jobbet hardt. Da tilbudet kom fra Vålerenga, kunne jeg imidlertid ikke takke nei – jeg gleder meg veldig til dette!»

Sandnes forteller at det er tre viktige faktorer som spiller inn når han takker ja til å bli stabssjef i Vålerenga. Den første går på at han faktisk har vært i Vålerenga år før.

«Jeg kjenner Vålerenga godt etter mine tre år på slutten av 90-tallet som trener for rekruttlag. Jeg ble kjent med mange folk i Vålerenga da, og gleder meg til å komme tilbake til det engasjementet som er rundt Vålerenga.»

Han setter også pris på at Vålerenga er noe mer enn bare en toppklubb i fotball. 

«Vålerenga er et stort idrettslag som spenner over mange idretter. I Vålerenga Fotball er det en stor og viktig barne- og ungdomsavdeling, og et samfunnsengasjement man kan være stolt av  – og som jeg har lyst til å ta del i.»

Dette betyr ikke at han har ambisjoner for tippeligalaget i tillegg:

«Jeg mener Vålerenga har et stort, uforløst potensiale! Det er ingen tvil om det å kunne bidra til at Vålerenga leverer stabile toppresultater over tid er en viktig motivasjonsfaktor.»

Åndalsnes-mannen har en enkel filosofi for å nå sine mål.

«De beste resultatene oppnår man sammen med andre. Derfor er det viktig å sørge for bredt samarbeid, samtidig som man er tydelig på hvor man vil.»

En av arbeidsoppgavene han kan få på siden av personalsjefsoppgavene er å jobbe med stadion-prosjektet.

«En av de viktigste beslutningene Vålerenga gjør de nærmeste årene, er gjennomføringen av stadion-prosjektet. Dette kan bli en meget spennende arbeidsoppgave!»

Han kommer alldeles uoppfordret også med følgende melding:

«Det blir spennende å jobbe med den største supportergruppa i Norge! Det gleder jeg meg veldig til. Hvordan kan vi sammen snu publikums-tendensen?»

Sandnes er forberedt på et litt annerledes trøkk rundt klubben han er på vei inn i, i forhold til det han opplever i Tromsø.

«Jeg er forberedt på det store engasjementet rundt klubben, det er bare en fordel og en del av potensialet som ligger i Vålerenga. Målet må være å sammen greie å lage en riktig utvikling – og oppnå stabile resultater hvert eneste år.»

Klanen.no ønsker Stig-Ove Sandnes lykke til som stabssjef i Vålerenga Fotball!

Les også Pål Breens kommentarer til ansettelsen.

Comments are closed.