Mikkel Myser: Gjør din plikt og stem!

NRK lager radiosak av regelheftet til Mikkel. Turgeneralen skrytes opp i skyene, og Mikkel har stemt på 3. drakta. 

Fotballgruppa har skrudd på sjarmen og tilbyr at supporterne kan stemme fram 3.drakta. Som regel gir jeg faen i sånne avstemninger og at det koster en del. Men denne gangen slo jeg på stortromma (trommelyd.no) og spanderte 2 spenn på min favoritt – Drakt B. Bare den gleden at man kan vinne en drakt gjør at jaja dette har jeg råd til. Hva ellers får man for 2 kroner idag? Hvordan du gjør det kan du finne ut av på klubben sine sider.

Klanens regelhefte jeg skrev basert på Rekdal sitt fikk virkelig fart på seg. Gikk ikke mange timene før NRK Ukeslutt ringt, og de skal lage sak om det! Jeg sa litt men henviste til de som er talsmenn i Klanen. Dokka Nydal, Frogner Kjellsen og Skjetten Svenna. Så får vi se om det kommer noe lørdag 1230 på P1…

Vi går en spennende tid i møte, får Åge Petter noen nye skjerf? Hvilket spillere kommer og går under regime av Frelseren Rekdal som har slutta å snuse? Klubben er 100 år, en bunke pølsepapir er klare til regnskap? Minst tre bøker er på trappene hvis jeg har talt riktig? Mats Ulshagen sin bok, den foppallen skal skrive og den nye historieboka. Ingen som skal skrive om Klanen da? Neivel.

Første treningskamp er borte på Sandvika Stadion imorgen mot Bærum. Gule Pantere med Lars Johnsen i spissen har samla en 5-10 stykker som skal prøve å lage elektrisk stemning på stadion. Selv dropper helsa mi denne kampen, men til onsdag er det første hjemmekamp mot Brommapojkarna klokka 19 i Valhall. Usle 50 spenn koster det og den skal jeg prøve å få med meg. Klubben lover å ha full hall….Ifølge ekspert på svada Jørn Tysnes er Pascal Simpsons moderklubb nettopp Brommapojkarna. Husker du Pagge?  Ja han som festa litt mye, alt for dyr og dessverre alt for dårlig. Høres kjent ut!

Ildsjeler må til for at Klanen og andre supporterklubber går rundt. Jeg kommer til i mine neste Mikkel Myser spalter å hedre noen ildsjeler. Egentlig burde alle som følger Vålerenga få Kongens fortjenestemedalje. Klubben har hedersnåler osv, jeg innfører Strongbowen. De som blir nevnt her bør bli påspandert minst 1 Strongbow.

Først ute er discokonge, turgeneral og trener på Sats kun med en venn. Nemlig Joooostein Ellingsen (trommelyd.no) Hva han ikke har gjort for at busser blir satt opp, øl blir solgt, busser blir rydda. Han er en hedersildsjel i mine øyner. Han fyller snart 40 år og fester som en 20 åring, men du har muligheten til å feire han på Bohemen i starten av februar. Nok en grunn til at du må følge med på facebook. Tusen takk for at du gidder Jostein, måtte du holde på leeeenge til. Bare Bønna er med så går vel alt greit? Neste gang kan det være akkurat deg som blir hylla med 15 sekunder  i rampelyset.

Vi har ikke fått en kommentar til denne saken om drikkemønster i Oslo-øst og -vest fra Talsmann Frogner-Kjellsen ennå. Dessuten er ikke idrett og alkohol noe særlig vel?

God helg.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.