Fokkern på tredje i norgescup

Jonas «Fokkern» Øvregård slo til med tredjeplass i norgescuprennet i Lysgårdsbakken nylig. Vålerenga Ski-hopperen måtte se seg slått av Mathis Rebne Stenseth og Andreas Buskum.

Tekst: MortenN

 

Jonas «Fokkern» Øvregård lå på en tiende plass etter første omgang etter et hopp på 123,5 meter. I andre omgang klinte Fokkern til, og som en firemotors Fokker fløy han ned med omgangens nest beste hopp, og endte til slutt på tredje plass i klasse A. Hopprennet var en del av BUFF Norgescup, og ble arrangert i Lysgårdsbakken på Lillehammer.

Fokkern er fornøyd med innsatsen: «Jeg er fornøyd med pallplassering, spesielt andre omgang gjorde jeg det bra. Målet er å komme opp i elite-klassen i løpet av vinteren».

Norgescupen arrangeres i tre klasser: Elite, A og B. Alle klasser er en miks av seniorer og juniorer, og det å hoppe i eliteklassen er ansett for å være meget bra så lenge man fortsatt holder juniornivå.

Neste mulighet for pallplassering er allerede til helgen i Midtstua. Både lørdag og søndag kl 11 arrangeres det Norgescup.

Comments are closed.