Vålerenga slo Storhamar i jubileumskampen

VÅLERENGA – STORHAMAR 5-2: I en overbevisende forestilling vant Vålerenga lett over Storhamar. Alt er som det skal være når vi setter 5-2 to sekunder før slutt! I år så tar vi alt.

Alt om jubileumsfesten:

Etter første periode er stillingen 3-0 til Vålerenga. En periode som startet veldig jevnt, ble etterhvert mer og mer styrt av hjemmelaget. Et fullsatt Jordal Amfi fikk se tre fine mål av Vålerenga og spesielt det siste målet var hockeyporno! Helt objektivt sett er det fullt fortjent at Enga leder med 3 mål etter første periode. Hvis løaget førlger opp dette, blir det en svært morsom jubileumskamp! Skuddstatistikk første periode: 15-6.

Etter 2. periode er stillingen 4-0. Enga har i all hovedsak hatt full kontroll i denne perioden, selv om Storhamar løftet seg noe mot slutten. Søberg har tatt seg lett av det lille bøndene har kommet med. Kampen bør være avgjort til Engas fordel nå, men forhåpentligvis fortsetter vi det gode spillet i siste periode. Skuddstatistikk: 9-8.

Tredje periode blir en transportetappe. Bønda reduserer et par ganger, men hva gjør vel det på en dag som denne. Når Daniel Sørvik setter 5-2 to sekunder før slutt er alt bare fint.

Pål Johnsen blir kåret til bøndas beste, mens Tyler Donati ble vår.

Vålerenga er med det tilbake der vi hører hjemme: PÅ TOPP!

Klanen.no laget et meget fyldig livereferat fra både kampen og arrangementet før kampen startet. Les alt om jubileumsfesten her. Bildegallerier kommer også, følg med!