JubileumsHockeyLIVE: Vålerenga – Storhamar

Vålerenga vinner jubileumskampen 5-2 mot erkebønda fra Hamar! Les alt om både kampen og arrangementet forøvrig her.

Tekst: MortenN/Frodo Foto: www.grydis.no

Alt om jubileumsfesten:

Her følger vårt livereferat:

3. periode:

Kampen er slutt. Enga vinner 5-2!

19.58: 5-2!! Sørvik setter pucken i åpent nett etter kjempejobb av Steffen Thoresen i forkant! Assist av nevnte Thorsen og Morten Ask.

Under ett minutt igjen. Bønda har tatt ut keeper…

18.38: 2-4. Bønda får et mål gratis av dommerne etter en soleklar interference mot Søberg. Søberg er skikkelig forbanna!

16.10: Utvisning Vålerenga. Anderson 2 min for roughing.

8.33. Bønda får sitt trøstemål og reduserer til 1-4. 46 Mikkelsen (Andersson, Salsten)

8.08: Utvisning Storhamar. Larrivee 2 min for interference.

6.52: Utvisning Vålerenga. Gunnarson 2 min for hekting.

1.21: Utvisning Vålerenga. Thoresen 2+2 for høy kølle. Utvisning  Storhamar. Østli 2 min for høy kølle. Overtall i 2 minutter for bønda.

Siste perioden er herved i gang!

2. periode:

Etter 2. periode er stillingen 4-0. Enga har i all hovedsak hatt full kontroll i denne perioden, selv om Storhamar løftet seg noe mot slutten. Søberg har tatt seg lett av det lille bøndene har kommet med. Kampen bør være avgjort til Engas fordel nå, men forhåpentligvis fortsetter vi det gode spillet i siste periode. Skuddstatistikk: 9-8

15:48: Utvisning Vålerenga. Cocozza 2 min for hekting.

11.57: Utvisning Storhamar. Andersson 2. min for hekting. Enga radet opp en rekke sjanser mens utvisningen var avventende, men klare ikke å sette pucken i mål.

8.15: 4-0!! Enga scorer i power play! Steffen Thoresen på en styring på et skudd fra Anderson. Assist også på Justin Donati.

7.14: Utvisning Storhamar. Mikkelsen 2 min for hekting.

Vålerenga rir av undertallet uten større problemer.

4.40: Utvisning Vålerenga. Olden 2 min for hekting.

3:20: Kjempesjanse for Enga! Morten Ask.  kommer alene med Johansen etter bra spill. Setter nesten enn tunnel på Storhamar-keeperen, men han klarer å holde pucken ute…

2:50: Storhamar med sin tredje icing på under tre minutter. Klassisk…

2. periode er i gang!

I pausen mellom første og andre periode presenterte Vålerengasjappa jubileumskolleksjonen for 2013. Den gamle helten Øystein Olsen var en av modellene… Sjappa flytter forøvrig til Fyrstikktorget i februar.

1. periode:

Etter første periode er stillingen 3-0 til Vålerenga. En periode som startet veldig jevnt, ble etterhvert mer og mer styrt av hjemmelaget. Et fullsatt Jordal Amfi fikk se tre fine mål av Vålerenga og spesielt det siste målet var hockeyporno! Helt objektivt sett er det fullt fortjent at Enga leder med 3 mål etter første periode. Hvis løaget førlger opp dette, blir det en svært morsom jubileumskamp! Skuddstatistikk første periode: 15-6

18.50: 3-0!! Tyler Donati scorer et fantastisk mål mens Enga spiller 6 mot 5 under en avventende utvisning på en bonde! Klikk-klakk hockey av beste merke! pasning fra bror Justin og Morten Ask.

13.21: Utvisning Storhamar. Larrivee 2 min for hekting.

Halvveis i første periode er stillingen 2-0 til våre iskrigere. Kampen har vært forholdsvis tett med et lite overtak til Vålerenga. En nøkkelsituasjon var redningen til Søberg som sørget for at Enga kunne kontre inn 2-0.

7.54: 2-0!! Justin Donati scorer på en herlig kontring på pasning fra bror Tyler og Hilt Jørgensen! Sekunder før gjorde Søberg en kjemperedning da en bonde var helt alene med ham!

1.38: 1-0 til Enga! Spiller nr 100, kaptein Brede Csiszar, scorer selvfølgelig i jubileumskampen! Hollstedt med assist.

0.20: Storhamar skaper en kjempesjanse umiddelbart. Nå må vi våkne, gutta!

Kampen er i gang. Kom igjen Enga!

 

Jubileumsshow

1747 Einar Gelius takker for seg, nå skal Vålerenga Janitsjar dra et par låter mens isen vannes. De starter med Vålerenga-marsjen!

1742 Trond Ingebrigtsen framfører den offisielle jubileumslåta. Klanen.no får ikke med seg tittelen i forbifarten, men kan melde om at det ikke høres altfor ille ut! En låt i kjent Ingebrigtsen-stil, med masse Vålerenga-referanser og et fengende refreng. Terningkast 4!

1733 De ulike idrettene i Vålerenga presenteres på storskjermen. Vålerenga Basket, Vålerenga Trolls (amerikansk fotball), Vålerenga Innebandy, Vålerenga Ski, Vålerenga Håndball, Vålerenga Hockey og Vålerenga Fotball blir alle presentert med bilder og en kort presentasjon opplest av en som høres mistenkelig ut som Lasse Vangstein. Videre presenteres Vålerenga United, Vålerengas sosiale prosjekter og supporterforeninga Klanen.

1726 Oslo Nye-gutta forteller om stykket og hvorfor de er med. De synes det er stas, og kommer til å blindet av mange høydepunkt for Vålerenga i 2013. de presenterer en liten smakebit på video… Finn Schou vandrer rundt i kjent stil, på Vålerenga. En god smakebit er det, masse kvalifisert tullprat! «Neste kamp» skal ha premiere 4/9.

1725 Einar Gelius presenterer Oslo Nye Teater, som skal vise fram litt fra et teaterstykke om Vålerenga som kommer i 2013.

1722 Alex Rosen tar en trall til, nå kjører han crooner-greia si, med en låt som nok heter noe med Halleluja.

1719 Einar G og Alex Rosen prater tøys og alvor om Vålerenga. Det funker: Folket ler!

1716 Alex Rosen entrer isen! Kledelig iført jubileumsdrakt fremfører han «Who’s the leader of the people»

1713 Vålerenga er vårt kongerike, kan Einar Gelius melde. Det å høre til ei gate, ei Idrettsforening og mye annet er det viktigste. Vålerenga, du er min rellion, repliserer Klanen!

1710 Robin og Bugge kliner til med nok en snakkelåt, til glede for nye og gamle fans.

1705 Robin og Bugge underholder. Moderne snakkemusikk, som sikkert er slik som ungdommen liker. Backpacker heter låta, og riktig flinke er de!

1703 Konferansieren snakker om en av hans favoritter, Du gåkke aleine i Vålenga.

1700 Ola Elvestuen taler. Vålerenga er en sentral del av hele Oslos identitet. Han takker på vegne av Oslo for hvordan Vålerenga går foran som et godt eksempel på hvordan Vålerenga jobber med likhet og rasisme. Han håper 2013 blir et stort, godt øyeblikk for Vålerenga. Oslo elsker Vålerenga, avslutter han.

1656 Idrettspresident Børre Rognlien taler. Han snakker om de mange viktige lederne i Vålerenga som har betydd mye. Han mener Vålerenga er et av få steder det er en fordel å ha et klengenavn. Vålerenga er mer enn bare en bydel, sier han, først og fremst er Vålerenga kultur. Idrettskultur, bykultur, sjargong og masse mer. Vålerenga er en sosial foregangsklubb, og vi har mye i vente de nærmeste år. Han håper Oslo får OL, slik at etterbruken av Jordal snart kan ta slutt..

1655 Konfransier Einar Gelius introduseres.

1650 Leder i Vålerengens Idrettsforening, Hanne Finstad, ønsker velkommen. Hun synes det er moro at arrangementet er utsolgt. Hun ønsker spesielt velkommen til Børre Rognlien, Ole Jacob Libæk, Ola Elvestuen og en del andre prominente gjester, for eksempel æresmedlem May Aas. Hun takker også de 23 som stiftet VIF i 1913, i et kassesnekkeri på Vålerenga.

1645 Vålerenga Janitsjar starter showet med en slow-calypso versjon av Vålerenga Kjerke. Klanen synger med!


 

Comments are closed.