Mikkel Mysers jul: Luke #23 i morgen er det jul

Nest siste luke åpnes. Mikkel setter ned tempoet og maner til ettertenksomhet.

Finn fram god mat, passende drikke, og kanskje noen kaker. På tide å pynte juletreet og sette seg rolig ned og tenke over hvorfor elsker du Vålerenga. Sett på noe passende julemusikk, det finnes mye der ute. Rart ingen klubber har lagd noe julemusikk. Regner med at du har kontroll på gaver og at du ønsker deg sesongkort, noe å lese, eller rett og slett penger som du kan donere til noen som trenger det mer en deg?!

Ta vare på hverandre, nyt stillheten, for 2013 blir ett heftig Vålerenga år. Med gode og dårlige arrangementer. Pøbbene er oppe i jula, der kan man se ball, hopp og lade opp til ett gammalt hatoppgjør som Vålerenga-storhamar er….Man glemmer aldri hatet de har med: Dekk sell hasj!

En film til deg,om du vil: http://www.youtube.com/watch?v=ywDVRiVhhj4&sns=em

Avslutter luke 23 med denne sangklassikeren: http://www.youtube.com/watch?v=kVYCudlVMSM&sns=em

Flaske 23 blir drukket opp, kun en dag igjen til jul. Da tar Mikkel Mysers julekalender pause også, for det er ett helt år til neste jul. Men det dukker opp mer utover vinteren på klanen.no, så følg med.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.