DRY: Julegave til Klanen, vi avklarer trenersituasjonen!

DRY-redaxzonen ønsker alle Klanens medlemmer god jul, og gir dere en liten presang rett før Ultras Nidaros Juniors synger julen inn. 
Tekst: DRY-redaxzonen // Foto: Nei

En samlet DRY-redaxzon har etter en tid med usikkerhet nå bestemt seg for å selv ta ansvar. Vålerenga Fotballs spillere, og de få supporterne laget fortsatt klarer å mønstre, går inn i julens høytid med usikkerhet, uvisshet og uten en trener for A-laget. Slik kan vi ikke ha det, i en storklubb som Vålerenga.

Derfor melder vi oss nå til å frivillig trene Vålerenga i jubileumsåret 2013.

Dette skal vi gjøre helt gratis. Slik vil vi også gi administrasjonen handlingsrom til å benytte midlene avsatt til hovedtrener på noe annet tøv de måtte mene ville være nødvendig.

Likevel, vil vi anbefale og ikke bruke alle pengene med en gang. Med oss som trenerteam er det nemlig utsikter for at det i løpet av kort tid, vil måtte bli behov for en solid trenerkapasitet.

Så dårlig vil det nemlig være med oss som trenerteam, at vår «kjære» (styre)-leder ikke vil ha noe annet valg enn å få fart på sakene. Fingra ut av rævva, tryne ut av juleribba og frem med en kvalifisert trener. Når man først er inne i en effektivitetsperiode ser vi det som naturlig at man viderefører dette til også å gjelde stadionsaken.

God jul, og et fanzinefritt nytt år.

¤Neste gang: Et eller annet, forhåpentligvis roasten av fanzinemiljøet som så lenge har vært annonsert, men enda ikke lansert!

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
DRY-redaxzonen er en totalt ikke-eksisterende redaksjon, og har som formål å produsere mer eller mindre morsom tekst som kan få opp humøret hos den enkelte. Les oss gjerne høyt på bussen. Syns du ikke det er morsomt? Skriv en lapp med hvorfor, putt den i kjeften og tygg. Eller prøv sjæl.

Comments are closed.