Vålerenga har festet grepet

(LØRENSKOG – VÅLERENGA 1-3) Vålerenga har festet grepet om årets GET-liga. Etter tre kamper mot Lørenskog står Vålerenga med ni poeng, Lørenskog null. På torsdag var nok engang Justin Donati avgjørende for oss.

Tekst: MortenN // arkivfoto: grydis.no

Vålerenga tok ledelsen allerede i første periode. Anders Hilt Jørgensen ble spilt til en god sjanse av Justin Donati og Daniel Sørvik, og skrått venstre satte han pucken mesterlig forbi Penker. Halveis i andre periode øker Vålerenga til 0-2. Justin Donati avslutter et meget godt overtallsspill med sitt første mål for dagen. Lørenskog reduserer mot slutten av perioden ved Mike Weber.

Fem minutter ut i siste periode kommer det siste målet i kampen. Justin Donati blir denne gangen servert av bror Tyler og Anders Hilt Jørgensen. Lørenskog klarer ikke å slå tilbake. En god laginnsats og ikke minst vår keeper Steffen Søberg skal ha skylda!

Lørenskogs Marius Trygg sier tilrb.no at han er bekymret for at laget er i ferd med å danne et Vålerenga-kompleks:

«Det begynner nesten å bli til det. Vi var jo fullt på høyde med dem, og kunne egentlig scoret en fem, seks mål. Men det sitter i hodet vårt.»

Store, sinte Martin Laumann Ylven sier til samme sted:

«Vålerenga er veldig stabile nå, og om de fortsetter sånn som det her tror jeg ikke vi kommer til å hente de opp. Det skal mye til for at de gir fra seg en ellevepoengsledelse sånn som de spiller om dagen.»

I helgerunden møter Vålerenga Tønsberg Vikings på Jordal søndag kl 17. Vinner vi der kommer avstanden til nummer to og tre på tabellen til å øke ytterligere, siden Oilers og Lørenskog møtes i Stavanger.