Sesongkortsalg fra mandag 3. desember

Detaljene rundt årets julegave til deg selv er klare. Som du vet er Bendit byggeplass neste år. Dermed blir det endringer for svingfolket, man ser ikke Enga med hjelm! 

Tekst: EspenB // Foto: Line Svalastog/Kevin Skjøthaug

Vi som har vagla oss i Bendit i år har tre mulige plasseringer ved kjøp av sesongkort neste år. For å hjelpe deg selv til å finne din plass på tribunen i jubileumssesongen, kan du tenke på din supportergjerning. Synge eller sitte. Du må også ta en runde på om du skal melde deg inn i Klanen og/eller klubben.

Priser finner du her Det er billigere å kjøpe innen 31/12-12 enn å vente til januar eller senere i 2013. Intet januarsalg der, altså.

De som hadde sesongkort på 227-228-229:

-Stående syngende medlemmer i Klanen/klubben kan kjøpe sesongkort på felt 105 og 106 på Vestbredden. Det er feltet der Rimi-banneret har vært i år, samt feltet ved siden av inn mot svingen. Begge ligger til venstre for Gamle Konge.Det er 1152 plasser tilgjengelig. Kjøpes i sjappa eller på nett. Klubben kommer med link mandag.

-Stående syngende supportere som ikke er medlem av Klanen eller klubben har anledning til å kjøpe sesongkort på felt 107. Det er feltet  som ligger nærmest VG-svingen. Miniklanen har stått der i år. Feltet er forbeholdt stående syngende supportere. Sesongkort kjøpes i Sjappa.

De som satt/sto på Bendit Nedre og familietribunen:

Deres nye plasser blir å finne på VG Nedre. Vålerenga definerer VG Nedre som familietribune og sittetribune i 2013. Sesongkort selges i Sjappa og på nett. Klubben kommer med link mandag.

Folket som hadde sesongkort på Vestbredden:

Null stress. Du får tilbud om å fornye plassen din.  Har du oppgitt korrekt e-post til Vålerenga, får du tilbud om å fornye plassen der. Du fornyer plassen på Billettservice. Får du ikke mail, ligger du inne med feil e-postadresse. Stikk innom sjappa og forny kortet der. Må gjøres innen 31/12-12.

Folk som holder med feil lag:

De er bra skrullete om de kjøper sesongkort! Uansett skal de stå på Telenor Nedre. Felt 119-122. Det er feltene fra midtstreken og ned til cornerflagget mot Bendit. Har du hatt sesongkort her, får du ikke fornyet det. Det har du ikke lyst til heller.

 Alt om sesongkort finner du her.

 

Comments are closed.