Mikkel Myser: En alternativ drikkeguide

Kan du ikke, vil du ikke, eller har du noen annen grunn? F.eks huske kampen? Her kommer det en alternativ drikkeguide, fra meg til dere.

Begynner med øl som viser 0.0 prosent og går ann å drikkes uten at du full, ikke husker noe og klein imorgen og ikke minst to-tre dager framover…

Estrella 0.0. Den fåes på liten boks, tilogmed pant fordi som er opptatt av det, sponser Spanias svar Vålerenga. Barcelona. Mikkel Myser gir den 6 av 6. Om den er mektig osv test sjæl. Eller kom på besøk så skal jeg rivi i en…

San Miguel 0,0. Åhh denne er god, tøm sparebøssa kom deg på polet eller en harrytur å kjøp. Eller stikk innom Jacobs på Holtet i Oslo. 5 av 6 poeng.

Carlsberg Non-alcohol. Fancy flaske, ser nesten ut som vanlig øl. Lett å kjøpe feil, veldig god dessverre ikke pant derfor litt dyr. Ca 13-14 spenn isj. Funker til gullrekka, sushi og ikke misnt en fotballkamp. 5 av 6 poeng.

Staropramen 0.0. Min nye hit, kjøpt inn av fotballsupporterfrua i gave fra harrytur. Neste gang blire 2 kasser av den kan jeg love deg. Da kan du og du få komme på besøk men ikke DU.. 5 av 6 poeng her også.

Siste er en delt plass mellom:

Erdinger som er god og Munkholm Munchener eller hva den heter. Begge disse får 4 av 6 poeng av meg. Den siste øllen er favoritten til vår alles kjære Bengt Agnor Calmeyer som også er supporterkordinator i Vålerenga Fotball. Så lærte du noe idag også…

Ellers:

Mye dårlig der ute, Aass uten skuffer, mye annet skuffer også. Vørterøl tør jeg ikke å ta sjansen på å drikke…

Brus som duger?

Cola på boks eller flaske, en iskald eplemost eller hva med Hamar og Lillehammer sin «julebrus».

Roma, Fontana, Grans og veldig mye annet kan gå å legge seg. Har du smakt Kanaribrusen for eksempel? Eller øllet som de lagde i sin tid.

Ja, de var jo først med det også, men jeg var nok den første som leste og fortsatt eier boka til Tom «Tommy» Lund. Den har fulgt meg siden tidilig 80-tallet. Men blir ikke kvitt den dessverre, er som han plagsomme kompisen som aldri stikker fra festen, eller som alltid skal snakke med deg. Hvorfor jeg har den boka? På 80-tallet var det ikke mange norske fotballbøker og man er jo da sulteforet på det meste…Sjukt? Ja, bedøm selv….

I en Myser før jul så skal jeg ha tribuneanalyse i hue og ræva. Spilleranalyse er jo så populært, så hvorfor ikke? Kanskje det kommer i =Engaradio sitt juleshow? Det kommer: Følg med i dagspressen, klanen.no og facebook for mer info.

Det nye utstyret må man få igang, så da gjenstår bare tid, finne gjester og ikke minst hvor skal det sendes fra? Fyr løs med forslag kjære leser..God kamp søndag, skal – skal ikke på kamp. Søpla mot bønda ekke akkurat Celtic Park stemning, men nesten…?


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.