Lørenskog: Har solgt seg til satan

Norges mest irriterende hockeylag er Lørenskog. På torsdag møter serieleder Vålerenga Hockey en av sine argeste rivaler på borteis. Klanen.no har alt og ingenting om kampen. For eksempel at Lørenskog har solgt seg til satan.

Tekst: MortenN

Det viktigste først, det er å lese på den tradisjonsløse klubbens hjemmesider:

«I tillegg er det jobbet aktivt fra markedsavdelingen og fra supporter klubben, der man bl.a. har store forventninger til at flere av medlemmene i Kanarifansen skal være med å heie oss frem til en etterlengtet seier mot VIF, og det er mange rundt omkring som vanligvis følger fotballen, som nå i «fotballens fravær» ønsker å bidra på langsiden i Lørenskog ishall, og vi er veldig takknemlige for den støtten vi kan få ut av det – Velkommen skal dere være!»

I tillegg til at setningen er den lengste vi har sett fra hockey-hold noensinne, er innholdet en fullstendig fallitterklæring fra Lørenskog. At markedsavdelingen må betale (?) kanarifans for å ta turen til krysset nedenfor rundkjøringa er drøyt.

Så drøyt at ikke engang direktører i Vålerenga Hockey kunne ha funnet på noe lignende.

Men, samma det – vi kommer til å blåse dere av tribuna uansett.

Nå: Sport. Begge lagene er i godt slag for tiden. Vålerenga leder serien med åtte poeng på Oilers (en kamp mindre spilt) og Lørenskog. Stort sett har begge bare den ene, samma skrapa – tap mot Rosenborg hjemme.

Lørenskog mangler ifølge egne hjemmesider Christian Thygesen og CC, mens viktige Lars Erik Spets er usikker.

Vålerenga har fortsatt Morten Ask ute med karantene, og Bräck med langtidsskade.

Kampen begynner kl 19. I Lørenskog Ishall.


 

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Comments are closed.