Kjetil Rekdal signerer bok på Bohemen i dag

Ja, du leste riktig. Rett fra fyken i den lille rare klubben fra jugendbyen til frenetisk kulepennbruk  på Bohemen.

Tekst: EspenB // Foto:av sannsynligvis verdens feteste fotballpub!

I følge Facebooksiden til Bohemen Sportsbar blir det mulighet til å kjøpe boka, og få pærebrusdrikker`n til å klore ned signaturen sin på innsiden av den etterpå.

Det hele foregår omtrent fra 17:00 til 18:00 i dag.

Løp og kjøp! Her oser årets julegave lang vei! Reka sin signatur i boka som bla inneholder følgende vakre kunstverk av en tale, fra ett tidlig spillermøte i hans trenergjerning for klubben vår:

«-Så lenge dere spiller for Vålerenga, vil tusener behandle dere som guder. Klanen synger jo at dette er en religion for dem, og det må vi ta seriøst. Disse tilhengerne bruker enormt mye tid og penger på denne klubben. Jeg tror de fleste av dem ville latt være å spise middag et helt år dersom det kunne hjelpe laget.

Dere blir fulgt av en horde som ville gitt bort sin aller siste krone til Vålerenga dersom de blir spurt. Dette forplikter. Når de vil ofre så mye for oss, må vi legge all vår stolthet i å gi tilbake. Skjønner dere? Dere er enormt priviligerte som får spille i Vålerenga. Ikke bare har dere landets mest lidenskapelig tilhengere i ryggen, dere har også en fotballjobb som alle andre fotballinteresserte over hele landet misunner dere. Det må synes når dere er på jobb!»

Amen!
Kom deg til Bohemen!

Comments are closed.