Surt tapt mot bartebønder!

Vålerenga tapte 5-2 mot Rosenborg i en kamp der ingenting gikk Vålerengas vei. Enga var det førende laget kampen igjennom, men maktet ikke å spille så bra som tidligere i sesongen. Heller ikke klarte de å score på helt opplagte sjanser. Når da motstanderene er svært så effektive, blir resultatet nødvendigvis et tap. Årets første tap etter ordinær tid og forhåpentligvis det siste påen stund.

Tekst: Frodo/EspenB

Justin Donati og Vålerenga hadde målsjansene, men fikk ikke uttelling.

Kampen sett under ett skal vi vinne. Vi vinner skuddstatistikken 38-22 og har enorme sjanser til å score. Mot slutten tar vi ut keeper, og blir straffet brutalt for det med to mål i mot. Denne kampen glemmer vi og ser frem mot slakt av Sparta førstkommende lørdag i Sarpsborg.

Under følger vårt livereferat.

3. Periode:

20.00 Rosenborg setter en scoring i siste sekund og vinner 5-2. Møkk!

19. 47. Thoresen og en bonde i full håndgemeng.

Shampo måtte tåle sesongens første tap.

18.59 Utvisning på bønda for slashing. Rosenborg tar samtidig timeout. VIF uten keeper gir 6 mot 3

18. 42 VIF tar ut keeper og Rosenborg setter lett 4-2

18.24 utvisning på bønda!

Vålerenga tar timeout med 1.36 igjen på kampuret

18:00 Massivt VIFpress men den forløsende scoringa lar vente på seg.

5 minutter igjen av kampen. Nå må ting skje.

Morten Ask ble kåret til Vålerengas beste spiller.

11.20 Ny utvisning til VIF med 15 sek igjen av den forrige. Espeland for interferrence

Over halve perioden spilt, og bønda leder fortsatt 3-2. Klanen våkner skikkelig til liv og inspirerer gutta.

9.35 Utvisning. Gunnarsson får 2 min for tripping. VIF i undertall igjen.

7.00 Spillet bølger fram og tilbake.

3.39 Utvisning Samulesen for slashing

0.26 Utvisning Rosenborgbonde. 2 min for Slashing

Bojan og Fellah fikk se at også hockeygutta kan tape.

Vannet er ikke blitt til is ennå så vi venter.  Har ikke blitt til vin heller…

2. Periode:

Perioden ebber ut, og VIF vinner skuddstatistikken 14-10. VIF må bli mer effektive og sette sjansene sine! Det er forkastelig av Norges beste hockeylag å ligge under for en haug med bustebarter, selv om det er Movember!

16.47 Bønda tar ledelsen i power play, og vi er ett mål under.

16.16 Utvisning Espeland. 2 min for slashing.

15.55. VIF fulltallig. Rosenborg har 11 sekunder igjen av sin.

Katta og løyva var ingen lykkebringere, men var like blide.

14.42 Utvisning 2 min på Valde for hekting

11.52 Utvisning. 2+2 min på Steffen Thoresen for farefullt spill med høy kølle.

10.32. 2-2 .Bønda vinner pucken og setter lett inn utligninga.

8.36 Begge lag fulltallig.

6.36 2 min utv for tripping Csisar

6.20 MÅL!! Vif scorer og det står 2-1 Justin Donati (Assist Tyler Donati, Gunnarsson)

5.00 Utvisning 2 min på Skille og Søvik for  roughing 4 mot 4

4.10 For ett spill av VIF!! Klikk-klakk og pucken ruller på streken.

3. 05 Ingen av laga klarer å feste grep, men VIF har de største sjansene.

2 periode er i gang, og han ene Rosenborgsupporteren som er her ser relativt fornøyd ut. Vi regner med at VIF setter skapet på plass i mellomperioden.

1.Periode:

13.28: Rosenborg. Skille får 2 min for roughing.

13.06: 1-1. Bønda scorer etter at en smurf tar med pucken og går rett igjennom Engas forsvar. Han scorer alene med Søberg. Svakt forsvarssspill.

Halvveis i første periode er stillingen 1-0. Enga har hatt grei kontroll  så langt og har akkurat ridd av et undertall uten de helt store problemene.

6.52: VIF tar ledelsen 1-0 ved Jesper Hoel. Assist Cato Cocozza’

Etter store påloggingsproblemer er vi endelig online!

Før kampen:

Serieleder Vålerenga tar i mot åttendeplasserte Rosenborg på Jordal Amfi i kveld kl. 18.30. Rosenborg kan på tross av en svak tabellplassering skilte med å ha to NHL-«stjerner» i sin tropp, uten at det så langt har gitt voldsomt utslag i forhold til poengfangsten. Bare seier vil likevel være godt nok for et Vålerenga-lag som riktig nok sliter med skader på et par nøkkelspillere, blant annet kaptein Brede Csiszar og Steffen Thoresen. Uansett går vi utifra at Donati-brødrene er interessert i å vise hvem som egentlig burde spilt i NHL.

Alle sesongkortinnehaverne til VIF Fotball får gratis inngang til kampen, så det kan bli trangt om plassen på Jordal i kveld! Vi gleder oss!