Football Manager – hvem er Vålerengas beste spiller?

Football Manager 2013 er nå på markedet, samtidig trenger Sports Interactive Klanens hjelp til å kåre Vålerenga sitt største talent til FM 2014! I tillegg har vi laget en konkuranse…

Tekst: MortenN

Sports Interactive trenger Klanens hjelp til å kåre Vålerenga sitt største talent! I forbindelse med neste års utgivelse, ønsker de deres svar på:
– Hvem er det klubbens beste spiller?
– Hvilke evner gjør akkurat den spilleren unik?

Svarene vil bli en del av dataen Sports Interactive vil bruke om Vålerenga til den videre utviklingen av spillet.

La debatten gå og svarene komme i denne tråden på Klansforumet.

Så til reklamen…

Football Manager 2013

Football Manager 2013 er ikke bare større, bedre og mer realistisk enn tidligere, det inkluderer også nye måter å nyte verdens favoritt fotballedelse simulasjon på. Årets utgave gir deg muligheten til å ta kontrollen over mer enn 50 nasjoner fra verden rundt og inkludere alle de største ligaene i Europa. I tillegg til dette inneholder spillet en database med over 500.000 spillere og personal fra virkeligheten!

Spillet inkluderer flere radikale endringer, nye spillmoduser og over 900 nye funksjoner som vil revolusjonere måten spillet spilles på.

Kanskje den mest bemerkelsesverdige av disse er innføringen av det nye Classic Mode(FMC). FMC tilbyr spillerne en alternativ og mindre tidkrevende måte å spille på. Det nye spillmodusen forenkler måten spillerne administrerer sin klubb og gir dem en mulighet til å fokusere på de viktigste endringene som kan ta laget til toppen. FMC gir deg også muligheten til å prøve ulike utfordringer i Challenge Mode. I tillegg til dette har forbedringer og nye elementer blitt lagt til spillets eksisterende elementer. Noen av høydepunktene er en forbedret 3D kamp motor, omstrukturering av managerens ”backroom personal”, forbedret media interaksjon, nettverksspill, worldwide leaderboards, realistiske skatteordninger, forbedret lagtrening og nytt grensesnitt.

Konkuranse

Førstemann som vinner Champions League med Vålerenga i vanlig modus vinner originale FM-effekter! Ta en skjermdump, og send til webpublisering@klanen.no!

Comments are closed.