- Det blir en beintøff kamp

Etter ei uke med landslagsspill er det igjen full rulle i GET-ligaen. Vålerenga spiller den første kampen av tre denne uka i kveld borte mot Frisk Asker. Det blir ingen lett kamp.

Tekst: MortenN // foto: Anders Grydeland www.grydis.no

– Jeg tror det blir en beintøff match, Frisk er gode på hjemmebane nå. Det er mye fart i det dem gjør. Mannskapet deres ser bra ut, og det er jo bra for norsk hockey. De har henta bra utlendinger, og unggutta deres har økt flere hakk, sier Shampo til vif-hockey.no.

Foto: www.krusesfoto.com

Vålerenga må klare seg uten Cato Cocozza (karantene), Anders Hilt Jørgensen (hjernerystelse) og David Bräck (langtidsskadet), men mønstrer allikevel et lag som er favoritter mot et for året overraskende godt Frisk-lag. Forwarden Luke Salazar er lagets poengkonge så langt, med 5 mål og hele 16 assists er han en spiller å se opp for.

Senere i uka skal Vålerenga spille to oppgjør hjemme på Jordal. Først venter toppoppgjør mot Stavanger Oilers på torsdag (1900), før tabelljumbo Stjernen kommer på søndag (1700). Det betyr at selv om Vålerenga har en fin-fin ledelse før kveldens kamp, så kan alt være snudd på hodet i løpet av uka…

Arrangøren i Asker er klar for kamp: «Vi byr på en superspennende kamp, spretne spillere, en herlig supportergjeng, glade sponsorer, varme pølser, nystekte vafler, opcorn, kaffe og mye mer!»

Hvor man kjøper billett er klanen.no mer usikker på, men vi setter en femmer på at det lar seg ordne i døra!

Klanens Webradio sender oppgjøret mellom Frisk og Vålerenga 13.11.2012 18:30.
Sendestart 18:25. Kommentatorer er Kenneth Myhre og Robin Grov.

Comments are closed.