Vålerenggutten i postkassa di?

Vålerenga som klubb blir 100 år neste år. Man har allerede startet med at Vålerenggutten har fått ny layout, og ikke minst senket gjennomsnittsalderen i redaksjonen med ca 2,5 år – altså til ca 45 år.

Tekst: Mikkel Kjelstrup

Redaktør er ikke ukjente Jarle Teigøy, ja – han som har mye peil på Vålerenga (og ikke minst Melodi Grand Prix)! Resten av redaksjonen består av Bjørn Gjerdalen, May Aas, Kjell Henning Thon og Espen Knutsen.

Disse lager et produkt du kan få hjem i postkassa di 4 ganger i året. Du må være medlem av klubben for å få det, men denne gangen er klanen.no er så heldig at vi har fått en smakebit av siste utgave – som vi og Vålerengens Idrettsforening sjenerøst deler det med dere lesere!

Det koster litt å være medlem i klubben, men er du medlem kan du faktisk være med å påvirke klubben på årsmøtet og pengene går jo til noe viktig.

Kanskje klanen.no skal ha ett hårete mål om at vi skal få 100 nye medlemmer til Klubben? Du velger selv hvilken «avdeling» du vil melde deg inn i. Selv er jeg ikke medlem fra før, så jeg starter med å melde meg inn i Vålerenga Håndball!

Året rundt med Vålerenga!

Comments are closed.