Vålerenga – Lørenskog: Billettene går unna!

Vålerenga møter erkefienden Lørenskog på Jordal Amfi torsdag kl 19. Billettene går unna, og alle gleder seg til toppoppgjør.

Tekst: MortenN // foto: grydis.no, Line Svalastog

Billettsalget går meget bra til torsdagens toppkamp i ishockey. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd eller være tidlig ute, sier Jan Tore Kjær i Vålerenga Hockey.

Billettinformasjon finner du her, vil du møte opp og kjøpe i luka bør du vite at denne åpnes to timer før kampstart.

Om Vålerengas lag meldes det at Morten Ask endelig er i trening igjen etter hodeskaden han pådro seg mot Frisk Asker, og antagelig er spilleklar på torsdag. Det er ikke Ryan Garlock, som sliter med en vond rygg – og definitivt ikke David Bräck, som er langtidsskadd med en skulderskade.

Som erstatter for Bräck har Shampo hentet inn den svenske backen Filip Gunnarsson (21), som debuterte forrige torsdag. Han spilte forrige sesong Vienna Capitals i Østerrike.

Både Vålerenga og Lørenskog har 9 seiere på sine første 12 kamper. Men der Lørenskog har tapt sine tre siste, har Vålerenga plukket med seg fire poeng – som altså utgjør forskjellen på nummer en og to så langt i årets serie.

Det er bare å glede seg, dette blir en meget spennende kamp, og det kommer til å bli et riktig godt besøkt oppgjør også…

Både før og etter kampen samles vi på… Vålerenga Vertshus, selvfølgelig.

 

Comments are closed.