Sogndal-Enga i kveld kl. 19:00

Det er mandag, laget har reist, supporterne har reist, og jammen har ikke Tosaint Ricketts fått spilletillatelse, så han er på vei til Sogndal han også.

Tekst: EspenB // Foto: www.klanen.no

Mandagskamp borte betyr TV-kamp for de aller fleste supportere. Det er ikke alle som har muligheten til å ta to dager fri fra jobb. Dette blir forhåpentligvis den siste mandagskampen noensinne.

De to siste serierundene går klokken 18:00, og er det nærmeste NFF kommer forutsigbarhet med dagens TV-avtale. Det er selvsagt ikke  oss supportere de tenker på, kampene går likt slik at ingen lag skal kunne spille på andres resultater.

Tosaint slutter seg til troppen i Sogndal, og det blir spennende å se om han får spilletid. Troppen som har reist til Sogndal finner du her. Kampen er ekstremt mye viktigere for saftkokeradn enn for oss. De ligger kleint til nede i sumpa, og bør ha 3 poeng. Vi er middelhavsfarere og kan klatre til 6. plass med seier. Da er vi foran Brann på tabellen, og det er jo noe å ta med seg.

Kampen vises på TV2 Zebra, og har du ikke den i kanalpakka di er Bohemen og Vålerenga Vertshus utmerkede steder å se ball med likesinnede. Har du kanalen i kanalpakka, gå ut og se Enga på pub likevel. Det er topp stemning og latterlig mye mer gøy å se fotball med mange andre.

Vi ønsker Vålerenga lykke til, og håper det blir gøy på landet i kveld. Sånt no`hakke vi i by`n!

Comments are closed.