Shampo: – Dommerne er helt latterlige

- Dommerne er helt latterlige. Her er det to bra hockeylag som byr opp til fest, men dommerne er ikke på høyde i det hele tatt. Det er alt for mange utvisninger, sier Shampo til Stavanger Aftenblad.

Tekst: MortenN

Åpningskampen i nye DNB Arena bar sterkt preg av en rekke utvsininger. Oilers fikk 10×2 minutter, mens Vålerenga pådro seg 8×2 minutter, 1×5, 1×10 og én matchstraff.

– Jeg synes begge lagene gjør en god kamp, men dommerne er helt latterlige og kommer alt for mye i fokus. Dommerne bør begynne med reality-show dersom de er opptatt av å komme på tv, sier Espen Shampo Knutsen til Aftenbladet

Oilers-kollega Petter Thoresen følger opp:

– Generelt sett utvikler norske spillere seg veldig bra, men jeg kan ikke si det samme om dommerne. Shampo får mene hva han vil, jeg ønsker ikke å kommentere utspillet hans, sier Thoresen.

Dommer Morten Wikstrand at mener Tor Olav Johnsen og Owe Lüthck tok de riktige avgjørelsene i situasjonene.

– Vi har nå gått gjennom kampen, og jeg kan si at vi har diskutert en del avgjørelser og funnet ut at dommerne har gjort en veldig god jobb. Dette er en kamp godt over gjennomsnittet, sier Wikstrand, som sammen med Stavanger-mannen og tidligere elitedommer Olav Espedal, observerte dommerne lørdag – alt i følge Stavanger Aftenblad.

Comments are closed.