Midlertidig endring i klansstyret

Styremedlem Bengt Calmeyer vil ha permisjon fra sitt verv i Klanens styre ut året. Dette grunnet et et vikariat hos Vålerenga Fotball som midlertidig supporterkoordinator (SK).

Tekst: Klansstyret

For å unngå sammenblanding av roller og interesser mener Klanen, Bengt og Vålerenga Fotball at dette vikariatet ikke kan forenes med pågående styreverv i Klanen. På bakgrunn av dette har Klanens styre godkjent Bengts permisjonssøknad. Dette betyr også at Daniel Katiraee og Frode Ræder fortsetter som sikkerhetsansvarlige i klansstyret ut året.

Klanen håper og tror at dette vil kunne bidra til at Vålerenga Fotball kan få god tid til å definere rollen og stillingsbeskrivelsen til en framtidig SK. Klansstyret har stor tro på at Bengt er riktig mann til å være med å definere denne rollen, både for Vålerengas del og som en modell for resten av Norge.

Bengt skal etter planen tiltre som styremedlem i Klanen igjen når engasjementet som SK i Vålerenga Fotball utgår, og en fast ansettelse av SK i Vålerenga er gjort.

Klubben melder samtidig at Tore Paulsen har gått av som sikkerhetsansvarlig i Vålerenga Fotball. Anita Alexandersen vil fungere som sikkerhetsansvarlig i klubben til en permanent ordning er på plass. Mer om dette på klubbens hjemmesider.

Klansstyret forventer at det kommer en ryddig informasjon om fordelingen av arbeidsoppgaver mellom sikkerhetsansvarlig og SK i klubben, og at vi får på plass et hensiktsmessig og ryddig samarbeide med begge i løpet av kort tid!

Les mer om SK-ordningen her.

Comments are closed.