STEMNINGSRAPPORT: Vi var et dusin klansmenn

STEMNINGSRAPPORT: MOLDE -VIF 2-0 Vi var et dusin klansmenn som skulle ut på landet, nærmere bestemt Molde. De fleste uten spesielt håp om poeng mot de regjerende seriemesterne fra spøkelsesbygda styrt av visse hensynsløse pengemenn. Personlig hadde jeg tro på en liten skrell, det slapp jeg å håpe på alt for lenge…

Tekst: Nimo Gasparini

Sånn går det når man går ut i hviletempo. Forøvrig mye spennende å se av de nye signeringene, spesielt 22 år gamle Diamanka, som åpenbart er født med minst en ball i beina. Igjen så stiller jeg spørsmålstegn ved å vente med bytte i en kamp vi ligger under 2-0 til det gjenstår 10 minutter, samt ikke benytte seg av alle tre innbytter… Ikke krise med tap, men vi har ganske mange tøffe kamper utover høsten, spesielt borte, uten poeng i noen av disse så kan det bli en ganske så begredelig sluttplassering, Europatur i jubileumsåret virker nærmest usannsynlig.

Svakt oppmøte på bortefeltet, noe som ikke er så rart når kampen blir flytta fra lørdag til søndag mindre enn to uker før… Det som er uforståelig for meg, er dem som drar så langt for å stå med arma i kors og sutre over kampen, istedenfor å følge opp de av oss som legger stolthet i det å være stående SYNGENDE supportere. Når det er sagt, så skal alle ha kred for oppmøte.

Hadde jeg vært Moldefan, ville jeg virkelig vært flau over begravelsesstemning på hjemmebane i en kamp man kan gå opp i tet i serien, 3 dager etter hjemmeseier i E-cupen… Er vel derfor jeg kjenner at av mulige vinnere kan gjerne Solskjær & co ta pokalen igjen, ingen bryr seg. Knapt bygda.

Vi var ikke mange, og vi har gitt mer lyd fra oss på bortebane enn denne helt ordinære søndagskvelden. Allikevel kan vi som var tilstede med hånda på hjertet si at vi ga det vi hadde for å lage liv for gutta. Eller hva?

Nå er Sandnes Ulf (ja dem heter virkelig det…) neste som skal få smake at Vål’enga er på høstjakt, for å holde liv i håpet om en respektabel plassering er det kun tre poeng som gjelder, det håper jeg alle involverte skjønner. Mest av alt de 11 utpå matta, men også vi på tribunen bør gjøre alt vi kan for å støtte gutta på fredag og resten av høsten.

I dag er det dugnad kl.17:00 på Ullevål Stadion: http://gammel.klanen.no/blog/2012/08/engaskru-stoldugnader-framover/

Håper de som kan stiller, for å fortsatt holde en del av tribunen vår fri for stoler. Som sikkert en del merka sist hjemmekamp, så har man gått bort fra å fjerne alt av stoler for å forsøke å samle ståfeltet mer.

Ses på kamp, fredag kl.19:00!

Syng høyt – syng Vålerenga

Comments are closed.