Vålerenga – Manchester United søndag 5/8 kl 16

Klansbillettene til Vålerenga – Manchester United er lagt ut. De er i salg i Sjappa fra mandag, og koster 695 kroner. Klubben og klansstyret har i samråd kommet frem til at Klanen skal stå på det gamle miniklansfeltet, mens resten av stadion er forbeholdt Manchester United-supportere og nøytrale tilskuere.

Tekst: MortenN

Klubb og klan har kommet frem til at denne kampen ikke er påtagelig interessant for klansmedlemmer, derfor skal vi ha det lille feltet bak cornerflagget i VG-svingen. I tilfelle det ikke skulle være slik, har man imidlertid bestemt at billettene først bare skal være forbeholdt sesongkortinnehavere.

Når det gjelder 228 så har man bestemt at man vil unngå klager fra sittende tilskuere på 227 og 229, derfor er vi flyttet på. I tillegg har man tatt inn over seg at Klanen ikke har vært i nærheten av å selge ut 228 til tidligere showkamper mot Liverpool og Barcelona – og da har klansstyret sagt seg enig at det er bedre å selge ut feltet til anglofile med romslig showkamp-budsjett slik at Vålerenga sitter igjen med mange friske kroner til sportslig satsing i den ligaen som virkelig betyr noe.

Kampen spilles søndag 5. august kl 1600.

Comments are closed.