NORWAY CUP: Klart for årets storoppgjør på sletta

Vålerenga United møter Klanen til årets store, prestisjefylte oppgjør på Ekebergsletta lørdag kl 16. Klanen har en lengre taprsrekke bak seg nå, etter en rekke forsmedelige ettmålstap de siste årene. Kan Klanen slå tilbake på lørdag?

Tekst: MortenN Foto: Rune Hjesus, Kenneth Myhre

Svein Erik «Svenna» Bakke står tradisjonen tro også i år i Klanens telt på Ekeberg. Like vanlig er det også at Vålerenga United kommer på besøk, og da blir det kamp:

Vi skal tradisjon tro spille mot Vålerenga United, og kampen er lørdag 29.07 ca 16.00. Hvis det er noen som har lyst til å spille så er det behov for å få styrket laget, sier Svenna – som har vært med på klanslaget som har tapt de siste oppgjørene, som regel med ett mål.

Svenna ønsker også publikum velkommen: Kult om noen gidder å møte opp for å se på, også og til de som liker bluss er det bare å kjøre på – for vi har egen dommer og observatør som ikke har rapporteringsplikt til NFF!

Teltgeneralen minner også om at Klanen samler inn fotballutstyr som vi videreformidler til barn og unge som ikke har råd til slikt selv:  Ta med det dere har liggende som ikke er i bruk lengre, så kan vi hjelpe noen som blir veldig glade for det!

Til de som frykter regn og dårlig vær avslutter Svenna: Ikke noe problem. Teltet er SVÆRT!

Comments are closed.