Follo-trener hudfletter Vålerenga

Hands!

”Tullebukker” og «størstedelen av klanen er en gjeng bønder” skriver Follo trener, Jan-Ivar Lorentzen.

Skrevet av: Marius Wivegh, Hands

Follo Håndball lider av store mindreverdighetskomplekser. Etter uavgjort-resultatet mot Vålerenga går Follo trener Jan-Ivar Lorentzen hardt ut og slenger med leppa om både klanen og ledere i Vålerenga Håndball. Dette kan ikke tolkes som noe annet enn store mindreverdighetskomplekser og en reell frykt for å bli betydningsløse.

Det hele startet med at Vålerenga ønsket og flytte oppgjøret mellom de to da det krasjet med Vålerenga – Lillestrøm sitt oppgjøt på Ullevål. Det sier seg selv at håndballen ikke vil få mye støtte av oss på tribunen når valget står mellom de to. Vi oppfordret derfor håndballen til å prøve og utsette kampen noen timer. Da kunne vi laget et arrangement hvor vi dro med oss folk fra Ullevål til Oppsal etter matchen mot Lillestrøm for å støtte håndballen til to viktige poeng i kampen for å overleve i eliteserien. Det var tydeligvis fryktelig vanskelig for Follo. Ikke nok med at de tydeligvis er et lag stappfullt av landslagsspillere som skulle på landslagsoppdrag (kan det være Nepal og Påskeøyene vi snakker om), de hadde også planer om å finne på noe gøy sammen på kvelden. Derfor var det med andre ord uaktuelt å flytte kampen. Greit nok – de vil heller på låvefest enn håndballfest.

Lorentzen fortsetter å slakte ledelsen i Vålerenga Håndball og skjønner ikke hvordan spillere og trener kan sitte å se på at Skalin kjører sitt eget lille medieshow. Dette med bakgrunn i at Vålerenga Håndball lagde en liten sak hvor de spøkte med at tidligere Follo-spiller, nå Vålerenga-keeper, kanskje hadde blitt forgiftet av Follo siden han hadde vært syk før oppgjøret, og at undertegnede hadde vært ute i media og omtalt Follo Håndball som et statlig prøveprosjekt for sammenslåing av småkommuner. Dette provoserte bønda skikkelig. Humor er tydeligvis heller ikke tingen på Ski Storsenter. At bønder ikke har humor er heller ikke noe nytt. Follo Håndball får en fest i bedehuset til Høybråten til å fremstå som tidenes nachspiel. Og apropos religion; til og med Gelius i Vålerenga kirke får sitt pass påskrevet. Når bønda først blir sinte, da blir de fryktelig sinte og alle som ikke kjører hest og kjerre til jobben, skal få gjennomgå.

Om jeg ikke husker helt feil var det også Follo Håndball som var ivrigst ute i media for å snakke dritt om Vålerenga så fort vi rykket opp. Det skinner klart igjennom at dette i bunn og grunn ikke handler om Enga, men om Follo.
Lorentzen, jeg vil her og nå, på vegne av meg selv beklage at noen har såret følelsene til deg og dine. Det var på ingen måte meningen at du skulle få vondt i magen. Jeg håper du kommer deg raskt og at du snart kan begynne å se litt lyst på livet igjen.

God bedring!

Comments are closed.