Futsalnekt, buksevann eller kanskje begge deler? Noe straff bør det bli.

Hva i alle dager er det som har skjedd med dette fotballaget i det siste? Var all innsatsen i mars og april bare tull, var det bare flaks. Etter tidenes vanskeligste sesongstart (på papiret) kom Vålerenga overraskende godt ut av det. Det hele ble toppa med festforestillingen mot Odd. Hva faen driver de med nå?

90 minutter med vasing og hepping på midtbanen vil aldri gi mål mot et lag som Hønefoss. Det skjønner selv en dust som jeg. Det kan da vel ikke overaske noen at et nyopprykka og dårlig lag legger seg noe defensivt på Ullevål. Ingen skal klage på det Hønefoss gjorde i går, i Bergen lå hele vårt lag innafor egen 5 meter den siste timen av matchen. Hva var taktikken i går?. Triks på midtbanen så blir de sikkert så svimle at de gir seg med forsvar og heller gir oss rom. Vi hadde vel ca 100 cornere og 40 frispark og en hel haug med innkast. Alle gikk veggimellom, for kort, for langt, for lavt og for høyt. Ikke en jævla dødball var verdt noen ting annet enn stopp i spillet, og hvem tjente mest på det? Øves det ikke på slikt? Er det bare triksing og dribling? I så fall bør det bli strengere regime der oppe. Dette er ikke futsal, det er norsk tippeliga. Det spilles på pottitåkre rundt omkring, i drittvær mot store sterke melsekker av noen motspillere. Ikke glem det selv om vi scora mange mål mot Odd. Vær så snill.

Oppfordringen må nå være slutt å tulle, start å spelle. 11 stykker som sentrer til hverandre og scorer mål. Vi har sett dere kan det på alle typer underlag, mot alle typer spillere i all slags vær.

På vei ut av stadion gikk jeg med en følelse av at sesongen var over. Det ble bare dritt i år også. Heldigvis har vi på tribunen hukommelse som en litt glemsom gullfisk. Sånn ca 22.20 gleder vi oss allerede til neste kamp. Apropos hukommelse og neste kamp, dere vet vel hvem eller hva det skal spilles mot. Hvis ikke, er det på tide å åpne historieboka di. Vi skal til de dype skoger og møte trollene og heksa der oppe. Mottoet for dagen er ”Vi glemmer aldri”. Hører du Elisabeth J. Holm? Vi glemmer aldri.

Det er billetter igjen. Bussavgang kl 14.30 fra Bohemen.

Med seier på lørdag, er gårsdagens fadese glemt og begravet. Det er et krav å få lov til å glemme denne kampen fortest mulig. Noe annet enn skamslåtte bønder og tre poeng i de dype skoger orker jeg ikke engang å tenke på.

Comments are closed.