Tilbake fra Grekenland

EngaSang

Etter noen års tørke var det nok en gang tid for å sette kursen ut i EU, og denne gangen falt valget på Hellas og PAOK. Vi hadde ikke all verdens utgangspunkt men noen av oss hadde faktisk et håp om at vi skulle klare å komme oss videre. Personlig var jeg overbevist om seier men trodde vi skulle vinne mer så vi hadde gått videre. Alle vet vel nå at vi bare vant kampen men ikke sammenlagt desverre.

Av: Svenna

Det var veldig sein kampstart, 21.45 lokal tid og i den varmen var det ikke for seint. Var 28 grader når vi ankom arenaen.
For oss som er opptatt av tribuneliv er jo dette en fryd for øyne og ører å få reist litt lenger syd der de virkelig lager trykk under kampen. Var en kjempestemning fra vi ankom til stadion ble tømt etter kampen. Som vi så når de gjestet Oslo var det mange som hadde bare overkropper på tribunen til PAOK. Der nede sto disse fordelt på tre av tribunene og hadde sanger som de sang mot hverandre før det braket løs og hele stadion sang samtidig mens de klappet unisont.

For de som mener at trommer er noe vi bør innføre så burde de vært tilstede for å se og høre hvor lite disse var i bruk her nede. De skapte et vannvittig trykk og lurer på hvordan det hadde vært om det hadde vært tak på stadion. Skal dog ikke gi dem for mye kred. Var i Istanbul når vi møtte Besiktas og mener at de var et hakk vassere enn grekerne.

Byen var helt fin uten for mye stress og mas. God mat og godt drikke til en grei penge er jo heller ikke å forakte. Ikke et dårlig sted å legge en ferie om man liker sol og varme, i tillegg til at det er mulig å kombinere det med å se PAOK når de spiller kamper i den hjemlige ligaen. Anbefales…
Vi gjør en stor innsats på tribunen og selv om vi i desibel ikke er i nærheten av å nå opp mot hjemmelaget, kjører vi løpet i 2×45. All honnør til de som bidro! Gutta gjorde en kjempekamp, Panzer står opp fra de døde og Morten Berre viser at de gamle stadig er eldst…
Nok en gang har vi altså vært i EU og kan være stolte av Engas prestasjoner i utlandet. Håper gutta tar med seg detta videre i cup og serie her nede. På tribunen leverer vi noe av det bedre borte på lang, lang tid. Bra jobba!
Vi taper aldri (i EU…)

PS: Det er noe som desverre ikke kan gjentas ofte nok virker det som, og det er hvordan man skal oppføre seg når man kler seg i Engas farger. Folk bli mer bevisste på at når du bærer klubbens logo, så er du med ett en ambassadør for klubben. Slutt å gjøre så andre ikke vil ha på seg klær med logo på utenom på kamp. Blir teit når folk som klager på Casuals (de bruker ikke klær med Enga-logo) noen timer seinere ligger på gata og spyr med drakta på, eller må kjøres hjem av snuten fordi de ikke klarer å gjøre rede for seg. Eller skjeller ut små unger eller gamle damer. Flass kaller man sånne. Oppfør deg gjerne som en tosk eller idiot, det driter jeg i, men se til helvete å få av deg Enga-utstyret først.

Comments are closed.