Det kunne vært verre

EngaSang

Jeg driter i å si noe om kampen, den går raskest mulig i glemmeboka for min del. For anledningen hadde en gruppe av klanens mest engasjerte sangere valgt å organisere oppkjøp av billetter til felt H mot Godset.

Av: Henrik Buffon

Jeg ser i ettertid på forumet at enkelte har gitt oss ufortjent med pepper for dette stuntet og klaget over manglende stemning i svingen når det ikke var forsangere der. La meg si for egen regning med en gang, sjelden har jeg opplevd bedre stemning på feltet jeg har stått. Her var konstant synging, flagging og hopping og selv om kampen gikk til hælvete, var det ingen klaging å spore. (eneste klagene som kom, var snuten som tar oppgaven med å passe på setene VELDIG alvorlig).
Det var god variasjon på sangene, lite pauser og alle bidro jævla bra, det visuelle sitter bra og spontaniteten er definitivt tilstede med nye og gamle sanger mot snut, publikum, dommer og spillere.
Så hvorfor opplever vi ikke denne stemningen hjemme ?
Tja, kan det være at vi for en gangs skyld dumpa alt uønska daukjøtt å lot de seile i sin egen sjø i svingen ? Uten tvil. Kom ikke å klag på dårlig stemning på feltet ditt hvis du ikke bidrar selv, å denne kampen viste ganske godt hvor få som egentlig bidrar. Jeg hørte lite til svingen, men så de klarte å slenge seg med på noen sanger, men sett under ett, slett innsats fra den kanten, akkuratt som laget, så kan dere så mye bedre hvis dere bare gidder.

Skal ikke si så mye om hjemmesupportera, jeg så dere også, men hørte ikke mye før 3-0, men det var litt som forventa egentlig.

Ellers er det godt å se at denne type kamper fremdeles får fram det beste i en del av oss, dagen ble redda av den geniale nye sangen «Det kunne vært verre, vi kunne vært Lyn». Humor lenge leve. Personlig mener jeg det er der vi har tapt oss mest de siste åra, alt er så jævla alvorlig, spontaniteten er borte det klages og klages og ingenting er morro lenger.
Selv har jeg fulgt Enga lenge nok til å ha lært meg kunsten å takle hver sessong med en ironisk avstand til lagets prestasjoner, å det er kanskje på tide at flere innser det. Vi vinner ikke en dritt med det laget her, vi kan like så godt ha det kult på kamp. Har du ikke annet å gjøre enn å klage, så logg deg på vg debatten å slå deg løs, du finner nok av likesinnede annonyme sjeler der.

Så neste gang vi blir rundtspilt/overkjørt/bortdømt, bare tenk selv. «Det kunne vært verre, vi kunne vært Lyn»

For egen regning,
Henrik Buffon

Comments are closed.