Ikke stillhet denne gang

EngaSang

Da var det dags for kamp igjen. Denne gang var det greske PAOK som sto på andre enden av banen. Og forhåpentligvis skulle stemningen ta seg betydelig opp i forhold til sist søndag mot Odd. Den kampen lar vi forbigå i stillhet, for var det noe det var nok av mot Odd så var det nettopp denne stillheten.

Av: Loco

Vel, over til dagens kamp mot PAOK. Og heldigvis ble det langt bedre stemningsmessig denne gangen. Borte var tausheten og det var tydelig at noen og enhver hadde skjerpet stemmebåndene og tok i. De første 25 minuttene av første omgang var meget bra, før det dabbet litt av og så tok seg opp igjen mot slutten av omgangen.

Andre omgang var også brukandes, om enn ikke like god som første. «Kom igjen Enga» var særdeles bra for kvelden og hørtes veldig godt på en regntung Ullevaal.

Men hva med bortesupporterne? Vel, de var der, og har nok utvilsomt vært av de bedre som har besøkt oss i år. Riktignok må jeg si at jeg er bittelitt skuffa, jeg hadde regna med flere grekere og mere lyd. Men skitt au, de skal ha for å være bra, men noen utsynging av Klanen var det dog ikke. I Hellas, derimot … vel vi får se!

Comments are closed.