VIF-Ull/Kisa 5-3

EngaSang

Bojan med hattrick og Vål’enga er oppskriftsmessig videre i cupen. Ingen stor kamp, men vi er videre uten problemer og fortsetter veien mot å forsvare tittelen som Norgesmester.

Av: Fredrik Ø.

Etter å ha slått ut bønda fra Sandefjord kom laget med Heia tufte-drakter til Ullevål for å fortsette sitt cupeventyr som Askeladd. Vål’enga derimot taper selvfølgelig ikke mot amatører fra lavere divisjoner (lenger) og Ull/Kisa er aldri noen reell trussel. Alt i alt en grei kamp, akkurat som forventa egentlig. Vi møtte ikke den store motstand, det synes når André Muris tømmerstokker av noen bein finter rundt i feltet som reineste Messi. Bojan scorer hattrick, Fellah viser fram teknikk og fortsatt framgang etter skadeavbrekket, og Strandberg får sin første kamp fra start. Mye rufs i våre bakre rekker, noe som har vært et kjennetegn på VIF anno 2009, men jeg legger ikke den store bekymringen i at vår 5-1 ledelse blir til 5-3 de siste 15 minuttene. Kampen er i realiteten avgjort og vi gjør flere spillerbytter.

3. runde cupkamp på en onsdag kl. 18:00 oser ikke akkurat publikumsfest, men at vi ikke en gang klarer å fylle ett klansfelt er sjokkerende. 2016 tilskuere var innafor portene på Ullevål, et tilskuerantall vi vanligvis forbinder med fattigklubben fra Oslo vest. Hvor er folk? Cupen er mer enn den ene kampen i november alle så gjerne vil spille, da støtter man selvfølgelig opp om laget på veien dit. Stemninga fra de få på tribunen blir logisk nok ganske daff, men vi trøkker greit til tider og viser da hvilket potensiale en sving med fulle midtre felter har.

Ellers ikke så mye å si etter denne onsdagskvelden. To fjortisser fra Tufte ble hylla som helter etter å ha vært tøffe nok til å løpe ut på gressmatta og vise rumpa til Klanen. Dere gliser nok ikke like mye når regninga kommer, god bedring bønder!

I 4. runde i cupen møter vi Mjøndalen, om det blir hjemme eller borte er ikke avgjort ennå.

I serien er det nå 3 poeng opp til 2.plass, det er de 3 poengene vi tar mot Sandefjord. Det er nå vi skal vise at vi fortsetter tabellklatringa, etter tapet mot Stabæk. Vi sees i Sandefjord lørdag kl.16:00 med hevet røst!

Syng høyt, syng stolt, syng Vål’enga til du dør

Comments are closed.