Himmel og Helvete

EngaSang

I alle år har vi skriki desperat etter spisser og spellere som scorer i bøtter og spann, men jeg hadde ikke trodd jeg nå skulle slenge meg på hylekoret etter et par stabile stoppere på toppnivå. Pr. i dag er vi det mestscorende laget og ingen slepper inn flere enn oss heller. Kampen skal jeg ikke si så mye om, vi er vel alle blitt vant til hvordan det går, vi lukter på seieren, men alt glipper mot slutten.

Av: Henrik Buffon

Det er sjelden jeg har vært så høyt oppe og så langt nede, så mange ganger i løpet av en kamp.

Men over til tribunelivet denne kvelden.

Mange maser om at vi må få folket fra Bredden over til Gaza, jeg kunne ikke vært mer uenig og syns denne kampen viser oss helt klart hvorfor det aldri bør skje. Dere der borte har deres kultur og vi i svingen har vår kultur. Det er tydeligvis ikke alle turister og kaffekopper som var på besøk hos oss denne gangen som har fått med seg at 227/228 er et SANG felt.

Vi advarte dere alle før sesongstart om at her flagges det, så du kan ikke regne med å få med deg alle sjanser eller scoringer. Her hoppes det, så du kan ikke regne med å holde deg på beina eller den samme plassen i 90 min. Vi forventer at du synger høyt og mye, også lenge før kampen starter.

Jeg vil gjerne føye til at de fra Vestbredden som har sett seg lei av å være i undertall som stemningsskapere, som skjønner hvor lista ligger i svingen, sjølsagt er hjertlig velkomne i Gaza.

Finn din plass på tribunen.

Denne gangen hadde vi en brukbar stemning før matchstart, nye sjeler tar ansvar for å starte sanger når faste forsangere ikke er på plass enda, cred til dere for innsatsen.

Vi blir periodevis utydelige i valg av sanger, siden ivrige sangstartere på begge sider av feltet starter forskjellige sanger og folk på midten ikke vet hvilken de skal henge seg på.
Men når vi først treffer med en sang, så treffer vi skikkelig, vi har noen lydtopper som bør sende de fleste gjester skjelvende ut bakdøra på Ullevål. Også godt å se at de fleste har fått med seg hvilke sanger vi klapper på og hvilke vi ikke klapper på (til dere som tramper takt på setene, dette er faen ikke bedre enn å klappe, eier du ikke rytme så ødelegger du bare sangen)

Vi har et stort repertoar av sanger og viser det gjennom 90 min. Kan ikke si jeg hørte noe til Bastionen annet enn ved scoringene. Det at kampen svinger som den gjør påvirker helt klart innsatsen vår noe, det er vanskelig å ta helt av når vi gir bort den ene gavepakka etter den andre. Men det er da vi bør gå foran å vise gutta hva innsats er.

Synd vi ikke hyller Hæstad mer enn vi gjør, i mine øyne var han banens klart beste spiller, 2 mål og god gammel form, her lukter det landslag igjen.

Til slutt vil jeg nok en gang si en ting: Jeg driter i hvor mye du har drekki og hvor kult du og kompisgjengen din har det, kan dere ikke ”skarru værra” låta, så gi faen i å start den. Vi er lei av å rette på dere, låta er barnelærdom for alle Klansmedlemmer.

Vi ses mot Godset for tre nye poeng.

Står’u stille er du ikke Vål’enga

Comments are closed.