Ha det, ha det, ha det kanari!

EngaSang

Hva gjelder fugla, hørte vi dem knapt. Hvertfall jo verre det blei for dem utover i andre omgang… Ikke at vi har vært fantastiske i motgang i år, men sånn var det ikke på mandag, vi vant fortjent, både på banen og tribuna. Vi er sikra og skal spille cupfinale, traktorfolket møter trøndere sugne på medalje neste gang og har Aalesund i siste runde…

Av: Nimo W. Gasparini

Undertegnede må bare beklage denne meget forsinka etterkampkommentaren, unnskyldningen er en meget langvarig seiersrus… Gledene er mange etter mandag:

6-1 sammenlagt: Etter to møter med stasjonsbygda, godkjent? Ja, vil påstå det. Har det noensinne skjedd før? Deilig er det uansett.

Ned i gjørma: Det hele blir bare bedre når man samtidig sørger for krisestemning hos bøffla. For ikke å snakke om andre hovedtrenerbytte i inneværende sesong…

Rekk opp hånda den som tror at dem klarer seg, jeg holder meg i ro.

Over til Oslos stolthet, som spiller bra fotball om dagen, mandag var intet unntak. Jeg klarer ikke å peke på noen som ikke gjorde jobben sin, Moa, Berre, Muri og Wæhler var outstanding. Veldig bra at Adnan Haidar får med seg noen hyggelige minutter av moroa forresten.

Deilig å se Martin Andresen nyte slakten av Lillestrøm, så må gjerne kritikerne mase om at han ikke spilte etc. Jeg gir egentlig faen så lenge vi vinner samtidig som jeg tenker at han har vel vært med å ta ut laget…?

Nå er det to kamper igjen før finalen, nok av ting å spille for: Bygge selvtillit før cupfinalen på Nadderud (samt muligheten til å ta fra dem feiringa), Brann i siste sier seg sjæl at er viktig, samt å passere cluben i krise i sluttspurten.

Over til stemninga igjen, «Hvem er denne dama – med silkestrømper på», ikke «Hvem er denne karen med sekk og lue på», som jeg hører at alt for mange synger… Det er selvfølgelig lov å feile, men ikke gang på gang. Lytt og lær! De som føler at dem er skyldige kan trøste seg med at det kanskje blir en stund til vi møter dem igjen.

Så var det denne skadefryden, greit, man skal fokusere på eget lag, veldig, veldig enig. Men det er noe med at når man får servert gullkorn på sølvfat, så kan bare ikke la være.

Klikk dere videre for å lytte til denne herlige førkampkommentaren til hele romerikes Ivar: Ivar Hoff (rb.no)

Eller denne nydelige men akk så nyttesløse oppfordringen fra mr. Søgård (greit at dere rykker ned, så slipper du å møte Allan Jepsen igjen) også referert i dagens dagbok: lskforum 

Cred til EngaTifo for nok et bra arrangement, ikke minst meldinger. Til de som lurer på poenget med «rememember» banneret, ta noen søk på nettet for tribunebilder av LSK-FCK i UEFA-cupen og Molde-LSK ifbm. Eurostand 08, så skjønner dere kanskje mer.

Da ses vi på Nadderud søndag 18:00.

Syng høyt – syng Vålerenga

Comments are closed.